Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 5+kk • 189 m² bez realitkyTibetská, Praha - Vokovice

Tibetská, Praha - VokoviceČástečně vybaveno • Výtah • Garáž • Terasa 14 m²
Cena23 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 101 359 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji luxusní byt s terasou a nádherným výhledem do Šáreckého údolí a Hanspaulku v klidném a bezpečném okolí ale zároveň v lehké dostupnosti MHD.

Interiér bytu tvoří velký obývací pokoj s krbovými kamny, hala s vestavěnými skříněmi a vstupy do 3 samostatných neprůchozích pokojů, prostorné ložnice s koupelnou a toaletou, druhé samostatné koupelny, WC, komory a obývacího pokoje s jídelnou a kuchyňským koutem, který je vybaven moderní linkou s vestavěnými spotřebiči. Z obývacího pokoje je přímý vstup na terasu orientovanou na jihozápad. Velmi světlý a dispozičně výtečně řešený byt se nachází ve 4. patře cihlové novostavby a jeho součástí je jedno garážové stání a sklep. Atraktivní lokalita Vokovic a blízkost přírodní rezervace nabízí mnoho volnočasových aktivit pro celou rodinu. Zastávky metra, tramvaje či autobusu se nachází v docházkové vzdálenosti s rychlým spojením do centra.

Pouze pro přímé zájemce.

Cena: cca 125 000 Czk / m2

https://www.a-hotel.com/cs/ceska-republika/116880-praha/

We offer for sale a luxury apartment with a terrace and a beautiful view of the Šárka Valley and Hanspaulka in a quiet and safe neighborhood but also within easy access of public transport.

The interior consists of a large living room with fireplace, hall with

built-in wardrobes and entrances to 3 separate rooms, spacious bedroom with bathroom and toilet, second separate bathroom, toilet, storage room and living room with dining area and kitchenette, equipped with a modern line with built-in appliances. From the living room there is direct access to the terrace oriented to the southwest. Very bright and sophistically designed apartment is located on the 4th floor of a brick building and includes a garage and cellar. The attractive location of Vokovice and the proximity of the nature reserve offer many leisure activities for the whole family. Metro, tram and bus stops are within walking distance with quick connections to the city center.

Only for direct buyers.

Price: aprox. 125 000 CZK/ m2

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu580476
Dispozice5+kk
Dostupné od1. 1. 2020
Podlaží4
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha189
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa 14 m²
Garáž
Výtah

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.