Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 64 m² bez realitkyHulvácká, Ostrava - Zábřeh nad Odrou, Moravskoslezský kraj

Hulvácká, Ostrava - Zábřeh nad Odrou, Moravskoslezský krajMHD 4 minuty pěšky • Částečně vybaveno
Cena1 199 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 085 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Hledáte pro své bydlení prostorný cihlový byt, vždy mít místo pro vaše auto přímo pod okny a v okolí veškerou občanskou vybavenost nebo přírodu?

Tak přesně takový byt vám nabízím k prodeji. Jde o pěkný DRUŽSTEVNÍ byt 2 + 1 o výměře 64 m2 v Ostravě Zábřehu, do kterého se můžete ihned nastěhovat nebo provést rekonstrukci bytu podle svých představ. Největšími plusy jsou již zmíněné parkovací stání, bytový prostor a zaručený klid a soukromí, protože budete bydlet v cihlovém domě se slušnými sousedy.

- VLASTNÍ PARKOVACÍ STÁNÍ přímo u vchodu do domu je navíc monitorováno kamerami. Toto parkovací stání je v osobním vlastnictví a prodávám jej k bytu. Po domluvě lze ponechat i vybavení bytu.

-Byt se nachází v 2 NP z celkových 3 NP, bez výtahu. Dům prošel v minulých letech revitalizací – zateplení domu vč. sklepních prostor, nové vchodové dveře, schránky, zvonky, nové bezpečnostní dveře do bytu.

-Byt je v původním stavu s částečnými úpravami, udržovaný, prostorný a čistý. Je zde veliká ložnice, prostorný obývák a kuchyň s kuchyňskou linkou, která byla vyměněna před deseti lety. Sociální zařízení je v původním, ale zachovalém stavu. Okna jsou původní. Samozřejmostí je opravdu prostorný sklep.

-Byt je vhodný k rekonstrukci podle svých představ, je také možné ihned v něm bydlet. Možností přestavby a rekonstrukce bytu je mnoho - spojení kuchyně a obývacího pokoje, velkou ložnici přepažit a udělat z ní 2 menší pokoje, koupelnu spojit s WC apod., záleží na vkusu a představivosti budoucího majitele. Byt je rovněž vhodný k investičním účelům.

-Velkou výhodou lokality je velmi dobrá občanská vybavenost – MHD autobus i tramvaj, škola, školka, pošta, lékárna, potraviny Hruška, Tesco, Lidl nedaleko, 3 minuty pěšky od vyhlášené restaurace Zámek Zábřeh, 10 minut pěšky do Avion Shopping parku, 10 minut pěšky k řece Odře vhodné k procházkám a vyjížďkám na kole do přírody, výborné napojení na dálnici.

Jedná se v současnosti o družstevní byt, a to znamená úsporu na dani- UŠETŘÍTE 4% za daň z nabytí nemovitosti.

Prohlídky po domluvě kdykoli. Těším se na Vás:)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu580490
Dispozice2+1
Dostupné od15. 6. 2020
Podlaží2
Typ budovyCihla
VytápěníVzdálené
Plocha64
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíDružstevní
PENBG

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 4 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDHulvácká
🚶 358 m (4 min)
PoštaOstrava 44
🚶 658 m (8 min)
ObchodLidl
🚘 940 m (3 min)
BankaFio banka Ostrava Zábřeh
🚘 2 881 m (6 min)
RestauraceZámek Zábřeh
🚶 394 m (5 min)
LékárnaDr.Max
🚘 957 m (3 min)
ŠkolaZákladní škola Horymírova
🚶 774 m (9 min)
Mateřská školaMateřská škola Rezkova
🚶 738 m (9 min)
SportovištěOSTRAVAR ARÉNA
🚘 2 290 m (6 min)
Hřiště
🚶 579 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.