Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 3+1 • 660 m² bez realitkyVodňany - Újezd u Vodňan, Jihočeský kraj

Vodňany - Újezd u Vodňan, Jihočeský krajVybaveno • Garáž
Cena4 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 964 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Stylová chalupa s uzavřeným dvorkem a hezkou zahradou

Z vážných zdravotních důvodů prodám slušným lidem pěknou chalupu na kraji Šumavy k celoročnímu bydlení. Nachází se 1 km od Vodňan a zhruba 20-25 km od Písku, Strakonic a Českých Budějovic. Celková plocha pozemku je 2850m2, zastavěná plocha 660m2 i s uzavřeným dvorkem. Byt 3+1 spolu s předsíní, koupelnou a WC má 95m2 - potřeba jen vymalovat dle vašich představ. Kuchyňská linka je vyrobena na míru. Před 20 lety proběhla výměna střechy a podlah (beton a plovoucí podlahy). V bytě je voda z řádu ohřívaná novým boilerem, topení přímé (3x kamna - z toho 2 krbová), topíme (břízou) celou zimu jen sporákem v kuchyni – vytopí celý byt při otevřených dveřích a v koupelně je zabudovaný elektrický žebřík.

Na uzavřeném dvorku jsou 2 stodoly – možno k rekonstrukci např. k podnikání apod., 2 přístřešky – jeden jako průchozí na zahradu, druhý rekonstruován na odpočinek, zábavu, grilování, pečení, uzení a vaření – gril a udírna jsou součástí prodeje. Dále je zde studna se slabým pramenem a stav vody velmi závisí na množství srážek. Voda je vhodná na zalévání. Odpad vede do žumpy (2 komorové) a v případě častých dešťů protéká potrubím za stavbu do vsakovacího rybníčka a je s ní čerpadlem zaléván mladý, ale již pěkně vzrostlý smíšený lesík, který chrání od severního větru. Z okapů voda stéká do studny. Celá tato část poskytuje dokonalé soukromí, celá stavba je okopána proti vlhkosti a voda odvedena do strouhy.

Zahrada je oplocena pletivem a na straně sousedů latěmi. Oplocení je dvojité - zevnitř kolem dokola jsou vysázeny kvetoucí vzrostlé keře, thuje a lesík. Na straně lesíka je několik vzrostlých bříz a ovocných stromků. Tato plocha umožňuje další stavbu, i když je zatížena břemenem (1 kabel na elektriku sousedům). Před domem je předzahrádka s květinami. Elektrika 220/380 V. I zahrádka poskytuje hezký pocit soukromí a zeleně - ozdobné keře. Na jižní straně vybudován malý rybníček.

Součástí prodeje je nábytek, málo používaná štípačka na dřevo, sekačka na trávu – nutno vidět.

Cena 4.000.000 - jednání možné.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu580598
Dispozice3+1
Dostupné od1. 11. 2019
StavDobrý
PENBG
VytápěníOstatní
ProvedeníStandardní
RizikaPrověřit »
Plocha660
VybavenoVybaveno
Plocha pozemku2 850
Typ budovyCihla
StáříNad 50 let
RekonstrukceKompletní
VodaZ veřejného zdroje

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.