Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+kk • 149 m² bez realitky1354, Radětice - Radětice u Bechyně, Jihočeský kraj

1354, Radětice - Radětice u Bechyně, Jihočeský kraj
Cena4 100 000 Kč

Tato nemovitost již od 17 388 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Zděný 5+kk, 149m2, pozemek 1341m2, Radětice u Bechyně, Radětice 119

Z rodinných důvodů a z důvodu stěhování prodáváme RD, ve kterém se bydlí od listopadu 2017 (kolaudace 2018). Bohužel nelze si ho přestěhovat :-( Poznámka: Fotografie interiéru nebo stavby naleznete ve videích, v odkazech níže. Chybí fotografie kuch.koutu, pracovny-pokoj 5, sprch. koutu a venkovní sociálky.

Moderní, prakticky řešený RD, 149m2 (užitná plocha 123m2), pozemek 1341m2, pěší zóna, naprostý klid. Veškeré revizní doklady, kolaudace, záruční listy, fotodokumentace, vše máme a jsou k předání.

Na domě je jediná investice a to kuchyňská linka. Dům je komplet dokončen. Finální omítku necháme dodělat dle představ kupujícího. Pokud si přejete finální omítku dodělat sami, možnost slevy. My jsme měli vybranou viz. fotografie šedo - bílou. Jedná se o vodě odolnou, omyvatelnou omítku silikonovou nebo akrylátovou se zrnem. Na venkovní toaletě a ve sprchovém koutě sice ještě chybí obložení obkladů, ale máme je nakoupené, stejná barva - ladí. ) Dvě brány a dvě branky a 6st sloupků máme nakoupený a uskladněný.

V RD se nachází 5+kk a celkem 3 x WC, 1x bidet, 3x sprcha, 1x zabudovaná rohová vana, 4x umyvadlo a 2x sprch. kout. Elektro kotel PROTHERM kotel RAY 9kW. Bojler DRAŽICE 200L. Vše nové a se záručním listem.

Okna trojskla, bytelné silné rámy, stejně jako síťky. Značka OKNA.EU - německé profily. U dvou dveří je zámek z obou stran a u ostatních se dá přizpůsobit. U dvou pokojů je zámek jen zevnitř. Všechny okna i dveře jsou i výklopná.

Venku jsou na domě tři nezámrzné kohouty na vodu s uzávěrem v domě. Při stavbě jsme nechali vyvést ven v nezámrzné hloubce vodu, též na uzávěr v RD. Ven vyvedena i elektřina ve 4 zvlášť oddělených okruzích.

Voda, odpad, kanalizace - obecní. Obec má novou kanalizaci.

Všude podlahové topení (alpex - anhydrit , 7 regulovaných okruhů). S novým termostatem, možnost ovládaní i na dálku, dle sms zpráv. Elektřina - nízké náklady (1500,-Kč/měsíčně), energetický štítek třídy "B" - velmi úsporné.

V Bechyni (1,5km) - veškerá občanská vybavenost. V Raděticích se nachází různé spolky. Divadelníci, fotbalisté, hasiči, rybáři, klub žen. Každý rok se konají přímo v obci různé akce. Hasičský ples, maškarní ples, silvestr - ples, dětský silvestr, mikulášská pro děti, dětský den, den žen, masopust, země živitelka, rybářské závody apod.

V řadě je celkem 7 pozemků (každý cca 1300m2) a majitelé (sousedi), na zbylých 6ti pozemcích začali stavět rodinné domy.

Předkupní právo na pozemek od obce zaniklo a na katastru bylo vymazáno dne 15.11.2018. Nemovitost není zatížena žádnými dluhy, exekucemi nebo jiným omezením vlastnického práva. Zástavní právo (hypotéka), zaniká a na nového majitele se nepřevádí. Věcné břemeno je od energetických závodů EON a je to jen kaplička na hranici pozemku. Koupi domu můžete financovat i vlastní hypotékou a nebo překlopením hypotéky od Komerční banky s úrokem 1,89% a splátky 10.000,-Kč.

Fotografie interiéru a RD ve videu - 2 minuty:

https://youtu.be/Oa8h_C-P0sc

Video stavby - 3 minuty :

https://youtu.be/1AuxleNKW-Y

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu581558
Dispozice5+kk
Dostupné od7. 1. 2020
StavNovostavba
PENBB - Velmi úsporná
RizikaPrověřit »
Užitná plocha149
VybavenoNevybaveno
Plocha pozemku1 341
Typ budovyCihla
VodaZ veřejného zdroje

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.