Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 66 m² bez realitkyU Dvojdomů, Praha - Hostivař

Rezervováno
U Dvojdomů, Praha - HostivařVybaveno • Výtah
Měsíční nájemné16 800 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč
+ Vratná kauce16 800 Kč


Nabízíme k pronájmu zařízený a slunný byt v Praze 10-Hostivaři o výměře 66 m2 se dvěma balkóny a nádherným otevřeným výhledem do okolí. Byt se nachází v posledním (13.) patře zrekonstruovaného a zatepleného panelového domu se dvěma výtahy (nákladní a osobní).

Byt je v osobním vlastnictví, 2 roky po rekonstrukci, všechny pokoje jsou neprůchozí, plastová okna. Z obývacího pokoje je vstup na prostorný balkón na západní stranu s výhledem do zeleného prostranství. Balkón je zajištěn sítí proti pádu. Kuchyň je vybavena kuchyňskou linkou, horkovzdušnou troubou, sklokeramickou varnou deskou a digestoří. Součástí je dále myčka na nádobí, lednice s mrazákem a prostorný balkón s orientací na sever. V bytě se ještě nachází dvě ložnice a nově rekonstruovaná koupelna s vanou a pračkou. Toalety s umyvadlem jsou umístěny zvlášť.

Součástí bytu je dále předsíň a šatna. V pokojích jsou položeny parkety, v koupelně a toaletách keramická dlažba, v ostatních částech bytu je vinylová podlaha. Byt je zařízený a pronajímá se včetně nábytku a spotřebičů, komody, postel, pracovní stůl, jídelní stůl, pohovka, konferenční stolek, osvětlení, záclony atd. Téměř všechny spotřebiče v bytě jsou maximálně 2 roky staré. Celkově byt působí rodinně a útulně.

Ocení rodiny s dětmi, bezbariérový přístup do domu. Dům se otevírá na čip, vchod a společné prostory budou od ledna 2020 chráněny kamerovým systémem.

V okolí je veškerá občanská vybavenost, obchody (Albert, Lidl, OC VIVO!) několik mateřských škol, základní škola, dětská hřiště, sportoviště, golf, restaurace, poliklinika atd. Lokalita Hostivař zaručuje vynikající dopravní obslužnost do centra Prahy, tak i ven z Prahy, v docházkové blízkosti lesopark a velmi dobrá dopravní dostupnost MHD (tramvaj, autobus, vlak).

A furnished and sunny apartment (66 m2) situated in Prague 10, Hostivar area with two balconies and a wonderful open view of the surroundings. The apartment is located on the last (13th) floor of a renovated and insulated panel house with two lifts.

The apartment is 2 years after reconstruction, all rooms are separated and with plastic windows. From the living room is the entrance to the spacious balcony on the west side overlooking the green area. The balcony is secured by a net against falling. The kitchen is equipped with kitchen unit, hot-air oven, 4 zone ceramic hob and hood. There is also a dishwasher, fridge with a freezer and a spacious balcony facing north. The apartment has two bedrooms and a newly renovated bathroom with bathtub and washing machine. Toilets with sink are located separately.

The apartment has also a hallway and dressing room. There are parquet floors in the rooms, ceramic tiles in the bathroom and toilets, vinyl flooring in the other parts of the apartment. The apartment is furnished and rented including furniture (chest of drawers, bed, work desk, dining table, sofa, coffee table, lighting, curtains, etc.) and appliances Almost all appliances in the apartment are maximum 2 years old. Overall, the apartment looks family and cozy.

Suitable for families with children, with accesible entrance to the house. The front door opens on a chip, entrance and common areas will be protected from January 2020 by a camera system.

There are all civic amenities, shops (Albert, Lidl, OC VIVO!), several kindergartens, elementary school, playgrounds, sport fields, golf, restaurants, health center, etc. Location of Hostivar guarantees excellent transport links to the city center, within walking distance of a forest park and very good transport accessibility (tram, bus, train).

We speak English and French.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu581959
Dispozice3+1
Dostupné od5. 1. 2020
Podlaží13
Typ budovyPanel
Užitná plocha66
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.