Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+kk • 76 m² bez realitkyMongolská, Ostrava - Poruba, Moravskoslezský kraj

Mongolská, Ostrava - Poruba, Moravskoslezský krajVýtah
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce26 000 Kč


Pronájem bytu v Ostravě – Porubě (nekuřácký, bez zvířat).

Byt 3+kk, v klidné a atraktivní lokalitě v Ostravě-Porubě na Mongolské ulici (nedaleko křižovatky Sjízdná a Opavská). MHD v bezprostřední blízkosti – bus č. 54, 44, 46 (1 min chůze), bus č. 39 (4 min chůze), tram č. 3, 4, 7, 8, 17 (3 min chůze). Blízkost obchodů – Lidl (1 min chůze), Galerie Tesco (3 min chůze), Hyper Albert, Kaufland (10 min chůze/2 zastávky MHD). Do centra Ostravy za 15 min (MHD).

Nájem: 10.000 Kč (internetová televize Nej.Tv; internet 30/60 MB) + 3.000 Kč zálohy (elektřina, vodné a stočné, dodávky tepla a teplé vody – dle ročního vyúčtovaní nájemce doplatí nebo dostane zpět).

Jedná se o byt v přízemí (tzn. v létě je zde příjemné :-)), v osmiposchoďovém obytném domě. Byt po celkové rekonstrukci: obývací pokoj a ložnice – snížené stropy s bodovými světly (v obývacím pokoji lze u části měnit intenzitu světla). V celém bytě posuvné dveře – bezprahové přechody do pokojů. V předsíni, obývacím pokoji a kuchyni je plovoucí podlaha, ložnice parkety, "dětsky" pokoj koberec. Hlavní/vstupní dveře jsou bezpečnostní (stáři 1 rok, značka NEXT). 2 lodžie (nepropojené; vstup z ložnice a "dětského" pokoje). V každém pokoji u oken umožňující ventilaci vzduchu jsou sítě proti hmyzu.

Další info:

Obývací pokoj – upevněný jídelní stůl pro tři osoby, dva gauče, poličky.

Kuchyně - plně vybavena vestavnými spotřebiči (indukční varná deska, digestoř, myčka, trouba, mikrovlnka, lednička) plus pračka. Dále odkládací pracovní deska pod oknem.

Předsíň – šatní skříň IKEA, věšáky, zrcadlo, bezpečnostní dveře NEXT.

Koupelna – sprchový kout (hadice a déšť), vana, umyvadlo, zrcadlo.

Samostatné WC

Lodžie – obě kompletně zasklené, vrchní část lze otevírat – revitalizace balkonu v 2018, 1x závěsné prádelní týče.

2 pokoje – Ložnice (strop s led noční oblohou) a pracovna/dětský pokoj.

"Centrum" Poruby, Hlavni třida, ve vzdálenosti 10 min chůze (ul. Francouzská), nebo dostupné pomoci MHD. Blízko do Třebovic (Třebovický park), Svinova (Svinovské tůňky, přírodní rezervace, zahrádkářské osady).

Sportovní vyžití – hřiště základní školy Ukrajinská přístupné i pro veřejnost (odpolední hodiny + SO a NE) - běžecká drahá, basketbalové a fotbalové hřiště.

Dětské hřiště před domem, postaveno 2019.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu582438
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 12. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná
Užitná plocha76
VybavenoNevybaveno
StavVelmi dobrý
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.