Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 2+kk • 32 m² bez realitkyKlivarova, Praha - Háje

Určeno ke spolubydlení
Klivarova, Praha - HájeVybaveno
Měsíční nájemné9 990 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč
+ Vratná kauce9 990 Kč


Pro ty, kteří mají rádi hezké bydlení a ocenili by například i vytáhnout si práci na notebooku za hezkého počasí ven na terasu. Nabízím pro 1 osobu samostatný pokoj (16 m2). Celý dům je nově zrekonstruován a je umístěn v pěkném a klidném prostředí domkové čtvrti s pěkným výhledem.

Pokoj se nachází v 1.patře a je vybaven postelí s úložným prostorem, velkou šatní skříní, komodou a psacím stolem, ..TV může být také, po domluvě.

Společné místnosti jsou: kuchyň s jídelním prostorem, WC a koupelna s podlahovým topením, rohovou vanou, 2 sprchové kouty a dvěma umyvadli. Zde je také i pračka. V celém domě je internet.

Společná je také zahrada s příjemným posezením na terase a atraktivním výhledem do okolí.

Představa je, že dům by měly obývat celkem 2 osoby. Muž nebo žena nerozhoduje, ale vítán bude kladný vztah ke zvířatům, protože ve společných prostorách se budou pohybovat ještě 2 malé (vychované) fenky.

Parkování je možné přímo před domem a termín nastěhování je možný v únoru/březenu ...podle domluvy.

Postupně se vše dělá v domě nové, proto tu není více upřesňujících fotografií. Ale postupně se budou přidávat, nebo mne kontaktujte a domluvíme prohlídku a řekneme si vše na živo. Je lepší některé věci prokonzultovat ohledně vybavení společně.

Dům je 10 min. autem od nákupního centra Chodov, 30 min. od centra hromadnou dopravou, 10 min. autem od obchodní zóny Čestlice, kde je také největší aquapark ČR.

V blízkosti domu se nachází přírodní památka Milíčovský les a rybníky, Zoopark Milíčov, Hostivařský lesopark a Hostivařská přehrada... vhodné pro pěkné procházky, relaxaci nebo pro sportovní vyžití.

Autobusová zastávka je 5 min. - Horčičkova nebo Jižní Město (odtud 1 - 2 zastávky na metro Háje, trasa C).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu582581
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 1. 2020
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha32
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
PENBC - Úsporná
RekonstrukceKompletní
VodaZ veřejného zdroje

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.