Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+1 • 83 m² bez realitkyFrýdlant nad Ostravicí - Frýdlant nad Ostravicí, Moravskoslezský kraj

Frýdlant nad Ostravicí - Frýdlant nad Ostravicí, Moravskoslezský kraj
Měsíční nájemné13 500 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Přenecháme k pronájmu nádherný zrekonstruovaný byt 4+1 ve Frýdlantu nad Ostravicí, v části Nová Ves. Jde o bytový dvoupatrový dům, který je zateplený, nové vchodové dveře, plastová okna. Skvělá občanská vybavenost – nižší stupeň ZŠ, MŠ, jesle, menší potraviny, 2x restaurace, cyklostezka cca 500 m, centrum města 2 km.

Byt má 83 m2 a sestává se z kuchyně a jídelny, tří pokojů, chodby, velké komory, koupelny a WC + sklepní kóje. Byt je po celé ploše vybaven podlahovým vytápěním, které je regulováno jednotlivými pokojovými termostaty ovladatelnými přes mobilní aplikaci, ve které se taktéž ovládá topný žebřík v koupelně a TUV. Kuchyň je plně vybavena moderními spotřebiči – vestavná lednice + mražák, mikrovlnná trouba, myčka, elektrická trouba a indukční sporák. Byt zůstane vybaven nábytkem v jídelně, obývacím pokoji kromě TV, vestavnými skříněmi v ložnici (4 m) a na chodbě (1,5 m), knihovnou a stoly v pracovně, popřípadě dalšími nábytkem dle dohody. Parkování možné přímo u domu, také možnost využití rozlehlé zahrady na pěstování zeleniny, ovoce, sušení prádla apod. Cena nájmu 13 500 Kč včetně neomezeného internetu v ceně + energie. Volný dle dohody, pravděpodobně únor, březen 2020. Pro bližší info, prosím volat – jen vážní zájemci.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu582627
Dispozice4+1
Dostupné od1. 2. 2020
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha83
VybavenoNevybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.