Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 96 m² bez realitkyZámečnická, Mohelnice - Mohelnice, Olomoucký kraj

Zámečnická, Mohelnice - Mohelnice, Olomoucký krajČástečně vybaveno
Cena2 290 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 712 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám nově vybudovaný podkrovní byt o rozloze 96 m2 v centru města Mohelnice.

Byt je situovaný v 2. NP empirového domu z počátku 19. století. Dům je po mimořádně zdařilé kompletní rekonstrukci, která představuje novou elektroinstalaci a vytápění v celém domě, rozvody vody a odpadů, nová střecha se svody, nová fasáda a restaurované secesní vchodové dveře z počátku 19. století.

Prodávaná bytová jednotka o dispozici 2+kk se nachází v nově vybudovaném podkroví jako jediný byt v 2. NP, poskytuje tak soukromí a nerušené užívání.

Plochu bytu tvoří vstupní chodba, velkoryse pojatý pokoj s kuchyňským koutem o výměře 53 m2, koupelna vybavena velkým sprchovým koutem, WC a umyvadlem se skříňkou (5,5 m2), technická místnost s plynovým kotlem a přípravou na pračku (4,1 m2). Ložnice (22,8 m2), která je chodbou oddělena od obytné části, skýtá soukromí. Je vybavena velkou vestavěnou skříní s posuvnými dveřmi a dalšími úložnými prostory na míru. Všechny sítě (elektřina, plyn, voda, odpady, rozvody internetu a TV antény) jsou kompletně nové. Vybavení zahrnuje kuchyňskou linku včetně spotřebičů, vestavěný nábytek, plynový kotel ovládaný termostatem. K bytu přísluší dřevěná kóje k uskladnění kol, zahradního nábytku apod., která je umístěna na upraveném zatravněném dvoře ve vnitrobloku. V mezipatře je možné využít společný balkon orientovaný také do vnitrobloku.

Interiér zdobí dochované pečlivě zrestaurované historické dřevěné prvky krovové konstrukce, které tak dotváří genius loci celého prostoru. K působivé atmosféře přispívá několik výhledů na dominanty města. Byt je možné využít nejen pro bydlení, ale také jako ateliér nebo pro účely podnikání.

Dům je unikátní svou historickou hodnotou. Prestižní adresa je v dosahu občanské vybavenosti, množství kaváren, malých obchodů a restaurací.

2 bedroom flat for sale

Newly built attic apartment with an area of 96 m2 in the centre of Mohelnice town.

The apartment is located on the 2nd floor of a beautiful Empire-style house from the beginning of the 19th century. The house is after an exceptionally successful complete reconstruction, which presents new wiring and heating throughout the house, water and waste, new roof with downspouts, new facade and Art Nouveau entrance doors from the early 19th century.

The apartment is located in the newly built attic as the only apartment on the 2nd floor, providing privacy and undisturbed use.

The apartment has an entry hall, generously sized room with a kitchen area of 53 m2, bathroom equipped with a large shower, toilet and sink with cabinet (5.5 m2), utility room with gas boiler and preparation for washing machine (4.1 m2). The bedroom (22.8 m2), which is separated from the living area by the corridor, offers privacy. It is equipped with a large built-in wardrobe with sliding doors and other tailored storage space. All networks (electricity, gas, water, waste, Internet and TV antennas) are completely new. Features include kitchen unit with appliances, built-in furniture, gas boiler controlled by thermostat. The apartment comes with a wooden cubicle for storing bicycles, garden furniture, etc., which is located in a landscaped courtyard. On the mezzanine, it is possible to use a common balcony oriented also to the courtyard.

The interior is decorated with preserved carefully restored historical wooden elements of the truss structure, which completes the „genius loci“ of the entire space. Several views of the city's landmarks contribute to the impressive atmosphere. The apartment can be used also as a studio for business purposes.

THE HOUSE IS UNIQUE FOR ITS HISTORICAL VALUE.

ATTRACTIVE LOCALITY, EXCELLENT LOCATION, QUIET PLACE WITH COMPLETE PUBLIC AMENITIES WITH WALKING DISTANCE TO SHOPS, RESTAURANTS, CAFES AND TO THE CITY CENTER. READY TO MOVE IN.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu582866
Dispozice2+kk
Dostupné od11. 11. 2019
Podlaží2
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha96
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná
VytápěníPlynové
ProvedeníLuxusní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.