Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 84 m² bez realitky5. května, Dobřichovice - Dobřichovice, Středočeský kraj

5. května, Dobřichovice - Dobřichovice, Středočeský krajČástečně vybaveno • Výtah • Garáž
Měsíční nájemné24 900 Kč

+ Poplatky za služby5 600 Kč
+ Vratná kauce50 000 Kč


Nabízíme k pronájmu atraktivní mezonetový byt s terasou a výhledem na Brdské lesy. Byt je situován v domě s výtahem v samotném centru Dobřichovic. Dům se nachází ve vyhledávané lokalitě s veškerou občanskou vybaveností v blízkém okolí. Byt je v pěším dosahu vlakové stanice (23 min do Prahy, přes den jede vlak 4x za hodinu. Beroun 21 min).

Interiér bytu na úrovni vstupních dveří tvoří chodba se skříněmi, dvě samostatné ložnice - každá s vestavěnými skříněmi, v jedné ložnici postel, dále šatna, koupelna s vanou a wc.

Po dřevěných schodech vejdeme do vzdušného patra s obývacím pokojem, vybavenou kuchyní a jídelním prostorem, v patře je sprchový kout a WC.

Prosvětlená horní část bytu je propojena s terasou, ze které jsou výhledy na Brdské lesy, Berounku a zámeček.

Klimatizace, vybavená kuchyň, kvalitní materiály a zpracování, velká okna, dřevěné podlahy v ložnicích, koupelny v mramoru a kameni, veškeré další podlahy v mramoru, vestavěné skříně, pračka, myčka, tv.

Byt je k pronájmu nabízen nezařízený, ale může být vybaven nábytkem za vyšší nájemné. V ceně je zahrnuto 1 garážové stání prímo v budove a sklep. Poplatky za společné domovní služby a vodu: 4100 Kč/měsíc. Záloha na elektřinu 1500Kč/měsíc (klimatizace). K dispozici ihned.

We offer to rent attractive duplex apartment with a terrace overlooking the Brdy forests. The apartment is situated in a building with an elevator in the center of Dobrichovice. The house is located in a popular location with all amenities nearby. The apartment is within walking distance of the train station (23 min to Prague, train runs 4 times per day. Beroun 21 min).

The interior of the apartment at the entrance door consists of a hall with wardrobes, two separate bedrooms - each with built-in wardrobes, one bedroom bed, dressing room, bathroom with tub and toilet.

Wooden stairs lead into the airy floor with living room, equipped kitchen and dining area, upstairs is a shower and toilet.

Bright upper part of the apartment is connected to the terrace with views of the Brdy forests, Berounka and mansion.

Air-conditioning, equipped kitchen, quality materials and workmanship, large windows, wooden floors in bedrooms, bathrooms in marble and stone, all other floors in marble, built-in wardrobes, washing machine, dishwasher.

The apartment is offered unfurnished, but can be furnished for higher rent. The price includes 1 garage parking space in the building and a cellar. Common building charges and water: CZK 4100 / month. Deposit for electricity CZK 1500 / month (air conditioning). Available immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu583215
Dispozice3+kk
Dostupné od13. 11. 2019
Podlaží3
Typ budovyCihla
VytápěníÚstřední
Plocha84
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBB
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.