Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk, Dvoupokojový, Třípokojový

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu Dvoupokojový • 72 m² bez realitkyVajnorská, Nové Mesto - Tehelné pole, Bratislavský kraj

Vajnorská, Nové Mesto - Tehelné pole, Bratislavský krajMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné720 €

+ Vratná kauce720 €


Prenajmem 2 izbový byt na Trnavskom Mýte (Vajnorská 16). Byt je na 4/4p bez výťahu. Má 72m2 podlahovú plochu, velká obývačka spojená s kuchyňou (36m2) otočená do ulice (vďaka 4. poschodiu minimálny hluk z ulice). Spálňa(14m2), otočená do tichého dvora, susedí s kúpeľnou so sprchovým kútom. V spálni je 4m rolldoor. Byt má bezpečnostné dvere a plne vybavenú kuchyňu. Kúrenie vlastné plynovým kotlom, možnosť regulácie a úspory nákladov na energie. Pre letné mesiace byt disponuje výkonnou klimatizáciou.

Vo vnútrobloku sa nachádza park pre oddych. Vnútroblok uzavretý a prístupný iba obyvateľom bytov. V okolí je kompletná občianska vybavenosť do 5 min chôdze (Lidl, Centrál, Tržnica, Hokejová aréna, NTC atď....).Rýchle spoje MHD prakticky na všetky smery BA. Parkovanie na ulici. Cena je 720 EUR s energiami bez TV a internetu. (mozno doobjednat, optický kábel dovedený do bytu). K dispozícii ihneď, len pre max. 2 osoby, žiadne domáce zvieratá.

2 room apartment for rent on Trnavský Mýto (Vajnorská 16). The apartment is on the 4th floor (without elevator). It has a 72m2 floor area, a spacious living room with connected kitchen (36m2) facing the street (street noise is minimal because of the 4th floor location). The bedroom (14m2) is facing a quiet backyard and has an adjacent bathroom with shower. The bedroom has a 4m sliding door storage space. The flat has a security entrance door and fully equipped kitchen. Fitted with home independent heating which helps manage utility cost. For summer months there is powerful and energy efficient air conditioning.

In the backyard there is a park for relaxation. The backyard is closed and accessible only to the inhabitants of the flats. All amenities are within 5 minutes’ walk from the apartment (Lidl, Central Shopping Centre, Market, Hockey Arena, NTC, ...). Fast public transport connections to virtually all directions. Parking on the street. The price is 730 EUR with utilities, without TV and internet (can be ordered, optical cable at the doorstep). Available immediately, for maximums 2 people, no pets.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu583252
DispoziceDvoupokojový
Dostupné od20. 1. 2024
Podlaží4
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha72
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníPlynové
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHDČeská
🚶 185 m (2 min)
PoštaBratislava 218
🚶 573 m (7 min)
ObchodPotraviny - Večierka
🚶 83 m (1 min)
Banka
🚶 528 m (6 min)
RestauraceSteak house
🚶 103 m (1 min)
LékárnaLekáreň Trnavské mýto
🚶 240 m (3 min)
ŠkolaZákladná škola s materskou školou, Česká 10
🚶 349 m (4 min)
Mateřská školaDetské jasle
🚶 336 m (4 min)
SportovištěNárodné tenisové centrum
🚶 497 m (6 min)
Hřiště
🚶 193 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.