Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 75 m² bez realitkyBendova , Plzeň - Plzeň, Plzeňský kraj

Bendova , Plzeň - Plzeň, Plzeňský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč


Pronajmu zrekonstruovaný byt 2+1 v centru Plzně ve 2. podlaží činžovního domu. Vybavení: kuch. linka s plyn. sporákem, el. troubou a digestoří, lednička, pračka, 2 velké šatní skříně, KTV, internet, telefon. Vytápění je plynové regulované prostorovým termostatem. Samostatné WC, v koupelně pračka a vana. V předsíni dlažba, v ostatních pokojích a kuchyni jsou dřevěné podlahy. Klidný dům v dobrém stavu. V blízkosti škola, školka, zdravotnická zařízení, pošta, supermarket, kompletní síť obchodů a služeb. Dobrá dopravní dostupnost: zastávka tramvaje (100 m), vlak, autobusové nádraží, dálnice. Vratná kauce je 1 nájemné.

Reconstructed flat 2+1 for rent in the centre of Pilsen, 2nd floor of an apartment house. Kitchen unit with gas stove, electric oven and digester, refrigerator, washing machine, 2 big wardrobes. Cabel TV, internet, phone. Gas heating is regulated by thermostat. Separated toilet, bath and washing machine in the bathroom. Tails in the hall, wooden floor in the kitchen and other rooms. Quiet house in a good condition. School, kindergarten, hospital, supermarket, full net of shops and services. Very good traffic accessibility: tram stop 100m far, train, bus station, train station, highway. Refundable deposit 1 rent.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu58328
Dispozice2+1
Podlaží2
Plocha75
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.