Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 63 m² bez realitkyKonšelská, Praha - Libeň

Konšelská, Praha - LibeňVýtah
Cena4 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 19 084 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Byt je situován v podsklepeném zděném řadovém domě z roku 1960 s pěti nadzemními podlažími a výtahem. Světlý byt sestává ze tří pokojů, kuchyně, předsíně, koupelny a WC (viz náčrtek). Součástí bytu je sklepní kóje v 1. podzemním podlaží domu, k tomu je možné využívat společný balkón v patře. Vnitřní omítky v bytě jsou štukové, povrch podlah je z PVC a keramické dlažby, vytápění a ohřev TUV dálkovou teplovodní soustavou, kuchyně je vybavena sporákem na zemní plyn, v předsíni jsou vestavěné skříně. V bytě byla částečně rekonstruována koupelna s vanou a jsou zde nová plastová okna. Ostatní prostory a stavebně konstrukční části bytu jsou původní, proto je byt vhodný zejména k rekonstrukci.

Měsíční náklady na bydlení činí 4 850 Kč pro dvě osoby – služby, fond oprav, vodné, stočné, teplo + 1 000 Kč záloha na elektřinu a plyn (sporák). V domě nejsou plánovány do budoucna žádné větší opravy, dům je velmi dobře udržován.

Byt se nachází v klidné lokalitě, uprostřed staré zástavby s výbornou dopravní dostupností do centra. Z nedaleké zastávky tramvaje je možné se za 5 minut dostat na stanici metra B Palmovka, za 8 minut na stanici metra C Kobylisy. Blízké okolí nabízí spoustu možností pro aktivní využití volného času s dětmi, zejména v okolních parcích (Pod Korábem, Kolčavka, Labuťka nebo Thomayerovy sady), včetně cyklostezky podél Vltavy. V blízkém okolí nechybí ani procházkové trasy, dětská hřiště, sportovní a fitness zařízení, včetně možností nákupů.

V ceně bytu je zahrnuto zpracování právní dokumentace a podpis smluv u advokáta. Daň z převodu nemovitosti platí dle zákona kupující.

V případě zájmu mě kontaktujte na tel. č. 775 750 675 nebo na linhartovaivana@seznam.cz

Nabídka není určena realitním kancelářím!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu583321
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 1. 2020
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha63
VybavenoNevybaveno
StavDobrý
VlastnictvíOsobní
PENBF

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.