Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 65 m² bez realitkyČeskoslovenského exilu, Ostrava - Poruba, Moravskoslezský kraj

Rezervováno
Československého exilu, Ostrava - Poruba, Moravskoslezský krajČástečně vybaveno • Výtah
Cena2 259 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 580 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím byt 3+1 v osobním vlastnictví, 2. patro, 2 balkóny - vstup jeden z kuchyně a jeden z obývacího pokoje, nízké měsíční náklady.

Byt je světlý, ve slepé ulici bez provozu, zrekonstruovaný: bezpečnostní vstupní dveře Next SD 111 s bezpečnostními zárubněmi, elektřina v mědi s novým elektrickým rozvaděčem, nová okna, plovoucí podlaha v kuchyni a obývacím pokoji, v dětském pokoji a ložnici zalištovaný koberec, zrekonstruované balkóny, nové stupačky, zrekonstruovaná koupelna - obklady Rako, závěsné WC, prostorná vana, nástěnné topné těleso s možností elektrického vyhřívání mimo topnou sezónu, místo pro pračku a sušičku.

V bytě je k dispozici vybavení, které je součástí ceny: věšák na kabáty, velká skříň v chodbě, spotřebiče v kuchyni, nábytek v obývacím pokoji, šatníková skříň a úložný systém v ložnici, na míru šité záclony a závěsy, všechna světla s úspornými žárovkami, žaluzie a sítě proti hmyzu.

Byt je pravidelně zpřístupňován ke každoročním revizím. K bytu náleží prostorný sklep a místo v kolárně. V domě je k dispozici výtah. Dům je dobře udržovaný. Společenství vlastníků je plně funkční a bez dluhů. Veškerá občanská vybavenost v blízkosti.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu583474
Dispozice3+1
Dostupné od1. 12. 2019
Podlaží2
Typ budovyCihla
VytápěníÚstřední
RizikaPrověřit »
Užitná plocha65
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBE - Nehospodárná
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Výtah

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.