Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 32 m² bez realitkyTupolevova, Praha - Letňany

Tupolevova, Praha - LetňanyVybaveno • Výtah • Garáž
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Nový, čistý a vkusně zařízený 1+1 (pokoj s lodžií + samostatná kuchyň + koupelna se sprch.koutem + samostatné wc) ve 2.NP domu s výtahem. Orientace bytu je na SV s výhledem do zeleného parku. Součástí bytu je i klimatizace pro horké letní dny. Před domem k dispozici bezplatné parkoviště, ale dle potřeby i vlastní parkovací garážové stání. Byt je v docházkové vzdálenosti metra Letňany, PVA EXPO, s bohatým okolím pro zájmové a sportovní aktivity, vč. aquaparku Lagoon, Surf Areny, Hurrican Factory, kino i restaurace...u domu Penny Market, přes ulici OC Letňany (s nonstop Tesco).

Beautiful and tastefully furnished apartment 1 + 1 with separate room, kitchen, bathroom and separate room with wc. Apartment with balcony is on the 2st floor (with lift) overlooking the green park. In the apartment is modern air conditioning. Free parking in front of the house. Possibility of own parking garage. The apartment is within walking distance of Letňany metro station, PVA EXPO, with rich surroundings for leisure and sports activities, incl. Lagoon Aquapark, Surf Arena, Hurrican Factory, restaurants and cinema in the vicinity ... right at house is the Penny Market, across the path of the large Letňany shopping center.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu583494
Dispozice1+1
Dostupné od1. 3. 2020
Podlaží2
Typ budovyPanel
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha32
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná
VytápěníVzdálené
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.