Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+kk • 250 m² bez realitkyPoustka, Višňová - Poustka u Frýdlantu, Liberecký kraj

Poustka, Višňová - Poustka u Frýdlantu, Liberecký krajGaráž
Cena3 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 921 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji pěkný udržovaný dům s velkou zahradou v části obce Višňová – Poustka. Jedná se o původní kamennou stavbu z 19. století včetně hospodářské části (přilehlá stodola). Dům byl v minulosti celkově rekonstruován a v současné době slouží jako chalupa. Je stylově vybaven starožitným nábytkem, přiléhá k němu velká třípodlažní stodola s dílnou, která skýtá možnosti pro zásadní rozšíření obytných prostor. Dům je podsklepen s venkovním posezením a garáží. Zahrada je celá oplocená, s ovocnými strom a skleníkem, dominantou před domem je cca 70 tiletá lípa, v zadní části vzrostlá jedle. K zahradě přiléhá antukový tenisový kurt, jehož použití je sdíleno spolu se sousedem.

V přízemí domu je vstupní hala, odkud se vchází do velké obytné místnosti s kuchyní. Dále je druhá hala s vchodem na samostatné WC a do koupelny se sprchovým koutem. V patře se z velké haly vchází do tři samostatných velkých ložnic a na rozlehlou půdu.

Dům je napojen jak na veřejný vodovod, tak lze využívat i přípojku pitné vody ze studny na pozemku. Ohřev vody je řešen elektrickým průtokovým ohřívačem. Vytápění je řešeno lokálně krbovými kamny na tuhá paliva, příp. lze využít přímotopy. Elektřina je dostatečně dimenzovaná.

Nemovitost je výborná k trvalému bydlení, Frýdlant ve vzdálenosti 8 km je dostupný i vlakem, okolní domy jsou trvale osídlené převážně mladými rodinami.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu583635
Dispozice4+kk
Dostupné od18. 11. 2019
StavDobrý
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha250
VybavenoNevybaveno
Plocha pozemku3 427
Typ budovyOstatní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
Garáž

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.