Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 45 m² bez realitkyV Podluží, Praha - Nusle

V Podluží, Praha - NusleMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce15 000 Kč


Nabízíme dlouhodobý pronájem pěkného vybaveného bytu dispozice 2+kk se zaskleným balkonem v klidné lokalitě na hraně vilové čtvrti. Byt je po nedávné rekonstrukci, s velkými úložnými prostory s moderní vybavenou kuchyní. Součástí vybavení bytu je i televize, sedací souprava s křeslem, pračka, dřevěná velká manželská postel, plynový sporák, pečící el. trouba, myčka nádobí, mikrovlnná trouba, velká lednice s mrazákem...atd. Byt je vhodný pro jednotlivce nebo bezdětný pár a je striktně nekuřácký, umístěný ve 2 n.p. s výtahem. Dům je po celkové rekonstrukci, velmi klidný a čistý, doporučujeme tak jen pro ty, kteří hledají klidné bydlení bez častých večírků či jiných oslav. Možnost nastěhování 1.6.2021 nebo možno i po dohodě dříve. Výborné dopravní spojení nejen do centra - cca 10 min na Václavské nám, ale i na všechny směry (zastávky kousek od domu) Možnost připojení k internetu a UPC. Poplatky jsou placeny zálohově a jsou zúčtovatelné.

We are offering an appartment with 2 rooms + kitchen corner with glass covered balcony in a quiet quarter. Appartment is after reconstruction with lot of storage room and modern kitchen. Equipment included: flat TV, sofa, chair and conf.table, wide double bed, dishwasher mach., microwave oven, oven, big fridge with freezer...etc. Flat is strictly non smoking. House is quiet, with lift, flat is in the seconf floor. As house is very quiet, so this flat is not suitable for party lovers, ideal for idividuals or couples without children looking for a quiet place to love with a great access to the city center (it takes just 10 min. by tram to the city center, very good hub also to other directions of Prague. Possibility of internet and UPC. Available since 1.6.2021. or up on a deal sooner.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu583811
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 6. 2021
Podlaží2
Typ budovyPanel
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha45
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíDružstevní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníVzdálené
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 1 minuta pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDHorky
🚶 96 m (1 min)
PoštaPraha 416
🚶 656 m (8 min)
ObchodOvoce, zelenina, potraviny
🚶 26 m (0 min)
BankaFio banka Praha 4
🚶 361 m (4 min)
RestauraceBaang
🚶 109 m (1 min)
LékárnaNuselská lékárna
🚶 384 m (5 min)
ŠkolaZŠ Táborská
🚶 526 m (6 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚶 689 m (8 min)
SportovištěTJ Sokol Nusle
🚶 582 m (7 min)
Hřiště
🚶 455 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.