Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 85 m² bez realitkyVinohradská, Praha - Strašnice

Vinohradská, Praha - StrašniceVýtah • Garáž
Cena8 799 000 Kč

Tato nemovitost již od 37 316 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Jako přímý majitel prodávám jedinečný byt 3kk, aktuálně situovaný jako rozlehlé 1kk, na výborně situované adrese, na konci Vinohradské ulice, s kompletní občanskou vybaveností a skvělou dostupností do centra.

Přestože je být aktuálně navržen jako designový OpenSpace, lze ho jednoduše rozčlenit zpět na 3kk v případě zájmu.

Byt se nachází v 10. Patře, z celkem 18ti pater, v rezidenci “Vinice”, která disponuje 24hodinovou recepcí s ostrahou a podzemními garážemi s přímým vstupem do domu.

Ve vstupní chodbě se nachází vestavěné skříně na míru s velkým uložným prostorem, dále plně vybavený obývací pokoj s mnoha dalšími uložnými prostory ve formě zrcadlových vestavěných skříní. Kompletně zařízená kuchyň vestavěnými spotřebiči, včetně pračky, sušičky,myčky, luxusní lednice “Amerického” typu s filtrovanou vodou a ledovačem, je propojena s jidelnou ze které je přímý vstup na balkon s výměrou 6m, s nádherným výhledem na celou Prahu. V další části bytu se nachází ložnice s dalšími uložnymi prostory a přímý vstup do sauny pro 2-5 osob. Koupelna která je celá v italském kamenném obložení, disponuje prostornou vanou i designovým sprchovým koutem. Toaleta je oddělena pro dostatek soukromí. Celý byt byl navržen architektem a je zpracován v nejkvalitnějších materiálech, na podlaze je položen Italský mramor.

Byt je k prodeji s kompletním vybavením, nábytkem, veškerou elektronikou, spotřebiči, el.ovladanymi roletami na všech oknech,atd.

K bytu náleží ZDARMA parkovací stání v soukromém sektoru podzemních garáží s přímým vstupem do domu! Celá rezidence je střežena 24hodinovou recepční službou, a vjezd do garáží samostatnou hlídací službou se sídlem u vjezdu.

Být se nachází v ideální lokalitě pár minut od centra, přímo před domem je zastávka tramvaje, autobusu a zastávka metra “Želivského” je 5minut chůze. Přímo v domě je k dispozici spoustu služeb, potraviny, tři restaurace, kadeřnictví, lékárna, bankomat a jiné. Na adrese se nachází zbrusu nová (2019) administrativně-obchodní budova a nové oficiální sídlo televize Prima.

Možnost dokoupení 2.parkovaciho stání, přímo sousedícího, za zvýhodněnou cenu.

RK nevolat

As a direct owner I sell a unique apartment 3kk, currently situated as a large 1kk, at an excellent location, at the end of Vinohradska street, with full amenities and excellent access to the center.

Although it is currently designed as a design OpenSpace, it can easily be split back to 3kk if interested.

The apartment is located on the 10th floor, from a total of 18 floors, in the residence “Vinice”, which has a 24-hour reception with security and underground garages with direct access to the house.

In the entrance hall there are built-in wardrobes with large storage space, as well as a fully equipped living room with many other storage space in the form of mirrored built-in wardrobes. Fully equipped kitchen with built-in appliances, including washing machine, dryer, dishwasher, luxury "American" type refrigerator with filtered water and refrigerator, is connected to the dining room with direct access to the balcony, with spectacular views of Prague. In the other part of the apartment there is a bedroom with additional storage space and direct access to the sauna for 2-5 people. The bathroom, which is all in Italian stone paneling, has a spacious bathtub and designer shower. The toilet is separated for enough privacy. The whole apartment was designed by the architect and is processed in the highest quality materials, on the floor is laid Italian marble.

The apartment includes a free parking space in the private underground garage with direct access to the house! The whole residence is guarded by a 24-hour reception service, and the entrance to the garage by a separate guard service located at the entrance.

Being located in an ideal location a few minutes from the center, right in front of the house is a tram, bus and metro station “Zelivskeho” is 5 minutes walk. Directly in the house is a lot of services, food, three restaurants, hairdresser, pharmacy, ATM and others. At the address is a brand new (2019) administrative and commercial building and the new official headquarters of the television Prima.

Possibility to buy 2. parking space for a discounted price.

RK nevolat

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu583953
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 12. 2019
Podlaží10
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »
Užitná plocha85
VybavenoNevybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Garáž
Výtah

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.