Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem kanceláře • 214 m² bez realitky17. Listopadu, Pardubice - Pardubice, Pardubický kraj

17. Listopadu, Pardubice - Pardubice, Pardubický kraj
Měsíční nájemné35 000 Kč

+ Poplatky za služby10 000 Kč


Moderní mezonetové kanceláře o rozloze 214m2 v centru Pardubic po celkové rekonstrukci! První podlaží je rozčleněno na 6 slunných kanceláří dělených skleněnými příčkami a nabízí v aktuálním provedení komfortní pracovní prostor pro cca 15 osob, z čehož jedna kancelář je v provedení open space pro 7 osob. Všechny kanceláře jsou vybaveny nábytkem na míru, který je možno nabídnout k odkupu za výhodnou cenu, včetně technického vybavení (TV, projektory apod.).

V 1. patře kanceláří se nachází velká zasedací místnost s variabilním provedením nábytku pro různé možnosti uspořádání zasedacího pořádku s kapacitou do 30 osob. V 1. patře dále kancelář pro 3 osoby, kuchyňka, archivy.

Všechny kanceláře jsou opatřeny vlastní, individuálně nastavitelnou klimatizací. V rámci rekonstrukce byly použity nadstandardní materiály a technologie.

Slunná terasa s možností posezení a výhledem do vnitrobloku. Vlastní kuchyňka, sociální zázemí, sprcha, 2x archiv. V těsné blízkosti parkování za nízkou cenu. 20 m vzdálenost MHD, cca 1km od hlavního vlakového nádraží. Poloha přímo v centru PCE se snadnou a rychlou dostupností veškerých služeb.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu583959
VybavenoNevybaveno
Podlaží3
Plocha214
Dostupné od19. 11. 2019

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.