Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 61 m² bez realitkyPatočkova, Praha - Břevnov

Patočkova, Praha - BřevnovVýtah
Měsíční nájemné19 000 Kč

+ Poplatky za služby2 900 Kč
+ Vratná kauce19 000 Kč


Nabízím k pronájmu byt o dispozici 2+kk v oblíbené části Prahy 6 – Břevnov, v ulici Patočkova. Byt je situován ve 3 nadzemním patře cihlového domu s výtahem. Celková výměra bytu činí 61 m2.

Byt po kompletní rekonstrukci z roku 2017. Byt je zařízený kuchyňskou linkou včetně vestavěných spotřebičů – americka lednice s mrazákem, elektrická trouba, indukční varná deska, vestavná pračka a myčka nádobí. Součástí vybavení kuchyňské linky je i ostrůvek včetně židli. Dále byt je vybaven vestavěnou skříni v ložnici. Topení ústřední.

Poplatky jsou hrazeny zálohově ve výši 2.900,- přeplatky/nedoplatky budou vyúčtovány.

Od 01.01.2020 je možný střednědobý a dlouhodobý pronájem. Dle domluvy lze uvolnit ještě před Vánoci

Lokalita v blízkosti Pražského hradu s vynikající dopravní dostupností - zastávka autobusu č. 180 „Kajetánka“ hned u domů + zastávka tramvaje “Drinopol” 5 minut chůze (tramvaj č. 22 a 25). Veškerá občanská vybavenost v docházkové vzdálenosti - restaurace, obchody, dětská hřiště, lékárna a jiné.

Modern apartment 2+kt for rent in the popular part of Prague 6 - Brevnov, street Patočkova. The apartment is situated on the 3rd floor with elevator and its total area is 61 m2.

Apartment is after complete reconstruction which took place in 2017. Apartment is equipped with kitchen with built-in appliances - fridge / freezer, electric oven, electric stove, washing machine and dishwasher. Part of kitchen is kitchen island. In addition apartment has big built-in wardrobe.

Utilities are 2900 CZK.

Apartment is available from 01.01.2020. In special case sooner move in can be discussed.

Location near Prague Castle with excellent access to the city center by public transport - near the house there is a bus stop no. 180 „Kajetánka“ + tram stop „Drinopol“ (tram no. 22 and 25). All amenities within walking distance - restaurants, shops, playgrounds, pharmacy and others.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu584023
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 1. 2020
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha61
VybavenoNevybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.