Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+1 • 124 m² bez realitkyU Mlýna, Rynholec - Rynholec, Středočeský kraj

U Mlýna, Rynholec - Rynholec, Středočeský krajČástečně vybaveno • Garáž
Cena4 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 19 084 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům z roku 1968 s velkou zahradou a předzahrádkou v klidné okrajové části obce s perfektní dopravní dostupností do Prahy (25 min po D6), Kladna, Rakovníka či Slaného a kompletním zasíťováním. Dům je se dvěma nadzemními podlažími velikosti 2x 2+1 a velkou půdou, plně podsklepený. Může sloužit jako dvougenerační. Součástí jsou dvě samostatné garáže a další kůlny a chlívky využitelné pro chov drobných domácích zvířat. Velká zahrada se vzrostlými stromy (třešeň, ořech, jabloně) poskytuje soukromí, případně umožňuje vlastní pěstitelskou činnost.

Dům je připojen na obecní vodovod a kanalizaci, je rovněž připojen na plyn a vytápěn plynovým kotlem. Krom toho disponuje i kotlem na pevná paliva a oba způsoby vytápění je možné kombinovat.

Dům je samostatný, zastavěná plocha domu 124 m2. Obě podlaží mají 3 velké místnosti sloužící jako obývací pokoj, ložnice a kuchyně s jídelnou, dále koupelna s toaletou a spižírna. Hlavní pokoje jsou velké a světlé, kuchyně a obývací pokoje orientované na jih, ložnice na sever. Ve sklepě se nachází technické místnosti, kotel na plyn i pevná paliva, dílna, prádelna a mnoho úložných prostor, využívaných na uskladnění brambor či zeleniny. Půda je přes celou šíři domu, zvýšená, umožňuje vestavbu, mohla by sloužit třeba jako posilovna či ateliér. Dům je od silnice oddělen zahrádkou o velikosti 499 m2 s chodníkem k domu a příjezdovou cestou ke garážím. Zpředu je vstup do sklepa, z boku hlavní vchod proskleným schodištěm do prvního podlaží. Ve vstupní chodbě by bylo možné vybudovat oddělené vstupy do obou pater.

Zahrada za domem je o rozloze 1516 m2, mírně svažitá. Dům je původní, udržovaný, stále obývaný a vytápěný. Umožňuje okamžité bydlení bez dalších vstupních investic, do budoucna možnost úprav dle vlastních představ. Dům je postaven z cihel a tvárnic. V roce 2009 byla udělána nová střecha (kanadský šindel) a v roce 2011 vyměněna okna za plastová. Před 5 lety byly částečně vyměněny rozvody vody v domě a upravena koupelna v 1. patře, včetně nového sprchového koutu. Před rokem byla vyměněna nerezová vložka komínu pro topení plynem. Topná tělesa jsou původní, výhledově by stála za zvážení výměna. Pokoje jsou částečně zařízené, v případě zájmu by bylo možné zařízení z části ponechat. Dům je prodáván přímo majitelem, není zatížen exekucí ani hypotékou. Věcné břemeno bylo již smluvně zrušeno, do měsíce bude zrušení zapsáno i katastrálním úřadem.

V obci Rynholec je obchod, mateřská škola, pošta, knihovna, obecní úřad, dětské hřiště, fotbalové hřiště a tenisové kurty, 3 hospůdky. Základní škola a gymnázium jsou v nejbližším 2 km vzdáleném městě, zde jsou i dva supermarkety a poliklinika či lékárny. Přímé spojení autobusy je ve směru Praha Hradčanská, Praha Zličín, Kladno, Slaný, Rakovník. V obci je i vlaková zastávka se spojením na Prahu Masarykovo nádraží. V blízkosti chráněná krajinná oblast Křivoklátsko, obec Lány s letním sídlem prezidenta a zámeckým parkem, Lánská obora…

Nastěhování dle dohody, možno v horizontu cca. 1 měsíce od uzavření smlouvy.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu584429
Dispozice5+1
Dostupné od15. 3. 2020
StavDobrý
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníPlynové
VodaZ veřejného zdroje
RizikaPrověřit »
Užitná plocha124
VybavenoČástečně
Plocha pozemku2 015
Typ budovyCihla
Stáří30 - 50 let
ProvedeníStandardní
OdpadVeřejná kanalizace

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.