Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 89 m² bez realitkyTřída Legionářů, Jihlava - Jihlava, Kraj Vysočina

Třída Legionářů, Jihlava - Jihlava, Kraj Vysočina
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce34 000 Kč


Pronájem kompletně zařízeného bytu 3+1 v blízkosti centra krajského města Jihlava. Byt se nachází v 1. poschodí secesního domu. Architektonické řešení bytu je atypické, pokoje v bytě jsou průchozí. Byt je zařízen nábytkem v holandském stylu, který ladí s vysokými dřevěnými dvoukřídlými dveřmi. Okna jsou dvojitá špaletová. Podlahová krytina v chodbě a kuchyni je plovoucí podlaha. V ostatních místnostech jsou dřevěné parkety. Byt je vytápěn vlastním kotlem.

Při vstupu do bytu vejdete do chodby, z té se vchází na toaletu s umyvadlem a dále do menší komory, kde jsou věci na úklid a dřevěný policový regál. Dále z chodby vejdete přímo do prostorné kuchyně. Kuchyňská linka je dovoz z Německa, s myčkou a setem indukční deska a horkovzdušná trouba. Nádobí, sklo, příbory a hrnce jsou její součástí. Vyšší skříň slouží jako špajz. V kuchyni je nerezová lednice s mrazákem.

Z kuchyně se vchází do obývacího pokoje, který je zařízený koženou sedací soupravou (trojsedačka, dvě křesla a taburet), dřevěným konferenčním stolem a dalším zařízením, viz. Foto.

Z obývacího pokoje vstoupíte do menšího pokoje, který sousedí s koupenou, a slouží jako pracovna.

Koupelna je tvořena vanou, umyvadlem, pod kterým je skříňka, pračkou na 7 kg prádla značky Bosch, dále nástěnnou skříňkou a kotlem.

Z pracovny se vstupuje do posledního pokoje, kde je ložnice. Zde se nachází tři šatní skříně, dvě šuplíkové komody, dva noční stolky, manželská postel se zdravotními matracemi o šířce 140 cm.

Bližší informace nebo sjednání prohlídky na e-mailu: pronajem.jihlavacentrum@seznam.cz.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu584511
Dispozice3+1
Dostupné od1. 12. 2019
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha89
VybavenoNevybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.