Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 82 m² bez realitkyŠlikova, Praha - Břevnov

Šlikova, Praha - BřevnovVybaveno
Měsíční nájemné19 900 Kč

+ Poplatky za služby5 900 Kč
+ Vratná kauce25 800 Kč


Nabízím byt, dispozičně řešený jako 3+kk, 82m2. Dvě neprůchozí ložnice (z chodby) a obývák s kuchyňským koutem. Byt se nachází v prvním patře činžovního domu, v oblíbené lokalitě na Praze 6, v ulici Šlikova. Byt prošel kompletní rekonstrukcí. K dispozici je také společná zahrada nájemníků domu.

Kuchyně je plně vybavena (lednice, varná deska, mikrovlnná trouba, myčka, kávovar, toustovač, nádobí…). Koupelna s vanou a velkým umyvadlem se skříňkou. Pračka se nachází v technické místnosti a jedna další malá místnost je úložná (dostatek úložného prostoru). Dále bezdrátová Wifi a O2TV.

Moderní bydlení poblíž Strahovského kláštera, Petynky, Ladronky a Pražského hradu. V okolí dostatek zeleně. Kompletní občanská vybavenost a skvělá dopravní dostupnost. Stanice tramvaje a autobusu Malovanka (tramvaje č. 22, 23, 25, 97 a bus č. 143, 149), cca 10 minut MHD na metro A - Dejvická, Hradčanská, Malostranská. Pražský hrad v docházkové vzdálenosti.

K DISPOZICI IHNED.

V případě zájmu volejte na číslo - 603229999

993/5000

I offer an apartment, designed as 3 + kk, 80m2. Two separate bedrooms (from the hallway) and living room with kitchenette. The apartment is located on the first floor of an apartment building, in a popular location in Prague 6, Šlikova street. The apartment has been completely renovated and is ready for use. There is also a shared garden for tenants.

The kitchen is fully equipped (fridge, hob, microwave, dishwasher, coffee maker, toaster, dishes ...). Bathroom with bath and large sink with cabinet. The washing machine is located in the utility room and one other small room is storage (enough storage space). Furthermore, wireless Wifi and O2TV.

Modern living near Strahov Monastery, Petynka, Ladronka and Prague Castle. There plenty of greenery. Complete civic amenities and excellent transport accessibility. Tram and bus station Malovanka (trams no. 22, 23, 25, 97 and bus no. 143, 149), about 10 minutes by public transport to metro A - Dejvická, Hradčanská, Malostranská. Prague Castle within walking distance.

AVAILABLE IMMEDIATELY.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu585827
Dispozice3+kk
Dostupné od7. 1. 2020
Podlaží1
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
Užitná plocha82
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.