Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 61 m² bez realitkyDvouletky, Praha - Strašnice

Dvouletky, Praha - StrašniceČástečně vybaveno
Cena6 150 000 Kč

Tato nemovitost již od 26 382 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízím prodej bytu 3+1 (61 m2) ve druhém nadzemním podlaží cihlového domu, celkem o 24 bytech. Vstupní chodba bytu nabízí možnost umístění vestavěných skříní do nik ve stěně. Z chodby se vstupuje na toaletu, do koupelny, kuchyně a obývacího pokoje (20 m2). Obývací pokoj, stejně jako druhý pokoj (10 m2), do kterého se vchází z obývacího pokoje je orientován na jih, do zahradního vnitrobloku. Třetí místnost (13 m2), která je přístupná jak z obývacího pokoje, tak z kuchyně, je orientovaná do klidné, jednosměrné ulice Dvouletky. Kuchyně je osazena plynovou varnou deskou vč. digestoře s komínovým odtahem, elektrickou troubou, myčkou a lednicí. Dispozice dále viz plánek bytu.

Byt prošel před 5 lety rekonstrukcí. Kompletní elektrorozvody, plynové rozvody, renovace a lakování parket v obytných místnostech, nová plovoucí, průběžná podlaha v chodbě a kuchyni. Vybudováno nové, zděné jádro (koupelna a samostatná toaleta). Součástí bytu je samostatná sklepní kóje. K bytu je dále možno využívat balkón na chodbě, zrekonstruované prostory prádelny a sušárny. Do budoucna je uvažováno s vybudováním druhého sklepa v prostorech původní kotelny a technických místností.

Dům samotný je součástí původního architektonického celku #Sídliště Solidarita, budovaného v poválečném období. V sousedství MŠ Dvouletky, cca 300 m od ZŠ Brigádníků a zastávky tramvaje (5, 7 a 13), 10 minut chůze od metra Strašnická (3 min. tramvají). Veškeré občanské vybavení v okolí, Albert, Billa, Lidl, Tesco apod.

Pro více informací mě neváhejte kontaktovat. K prodeji ihned. Pro případné zájemce nabízím možnost prodeje i kompletního vybavení bytu, dle fotografií. Vhodné jak pro rodiny, tak pro případné investory na pronájem.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu585838
Dispozice3+1
Dostupné od1. 4. 2020
Podlaží2
Typ budovyCihla
VytápěníVzdálené
ProvedeníStandardní
Plocha61
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG
RekonstrukceKompletní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.