Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu • 250 m² bez realitkyKralupská, Praha - Ruzyně

Kralupská, Praha - RuzyněČástečně vybaveno • Garáž
Měsíční nájemné33 000 Kč

+ Poplatky za služby4 853 Kč
+ Vratná kauce50 000 Kč


Nabízíme k pronájmu řadový rodinný dům, který může být využíván také jako byt a kancelář.V horním patře se nachází tři obytné pokoje, kuchyň, koupelna a samostatné WC. V bezbariérovém přízemí pak jeden prostorný obytný pokoj, kuchyň, koupelna s WC a garáž. Ve spodním patře najdete dva obytné pokoje a dvě místnosti využívané jako komora a dílna. Ze spodního podlaží vede také výstup na zadní zahradu (viz přiložený půdorys). Spodní a střední podlaží je stavebně plně odděleno, střední a horní podlaží nikoli. Mezi hlavní přednosti domu patří blízkost zeleně, prostornost interiéru, dobrá dostupnost do centra Prahy a zahrada před i za domem. Dům by mohl být vhodný pro větší rodinu nebo skupinu studentů či kolegů.

We offer to rent a terraced house, which can be used as two apartments. On the upper floor there are three living rooms, kitchen, bathroom and separate toilet. On the ground floor there is one spacious living room, kitchen, bathroom with toilet and garage. On the lower floor you will find two living rooms and two rooms used as a storage room and a workshop. There is also an exit to the back garden from the lower floor (see enclosed floor plan). The lower and middle floors are fully separated by construction, the middle and upper floors are not. The main advantages of the house include the proximity of greenery, spaciousness of the interior, good access to the city center and garden in front and behind the house. The house could be suitable for a larger family or group of students or colleagues.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu586333
DispoziceOstatní
Dostupné od1. 1. 2020
Podlaží1
Typ budovyCihla
Stáří30 - 50 let
Užitná plocha250
VybavenoČástečně
StavDobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníPlynové

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.