Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+kk • 150 m² bez realitkyK poště, Tuchoměřice - Tuchoměřice, Středočeský kraj

K poště, Tuchoměřice - Tuchoměřice, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena9 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 42 367 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám dům dispozičně řešen jako 5+kk s možností půdní vestavby. Dům byl kolaudován v roce 2010. Vybavení podlahové topení, centrální vysavač, vestavěné skříně v ložnicích. 2x komín, kdy jeden je využíván pro plynový kotel, druhý je možno využít pro krb.

Topení a teplá voda zajištěna plynovým kotlem, voda napojena na veřejný řád. Kanalizace do obecní kanalizační přípojky.

Dům má zastřešenou terasu na jižní stranu. Zahrada situována na J/JV/JZ. V obci je veškerá občanská vybavenost, školka, škola, pošta, 2 obchody s potravinami, restaurace, dětské hřiště, fotbalové hřiště, hřiště na tenis a volejbal.

Dům je řešen jako bydlení městského typu, je tedy vhodný pro rodiny s dětmi nebo pár který upřednostňuje bydlení v domě ale s minimální náročností na údržbě a péči o zahradu.

Vynikající spojení do centra Prahy zajištěno autobusem na metro Bořislavka cca 15-20 minut jízdy, do centra Prahy cca 35minut. Letiště Václava Havla 1 minutu vozem, 30 minut městskou dopravou.

Buy a house layout as a 5 + kk with loft. The house was approved in 2010. Equipment floor heating, central vacuum cleaner, built-in wardrobes in bedrooms. 2x chimney, one is used for gas boiler, the other can be used for fireplace.

Heating and hot water provided by gas boiler, water connected to public order. Sewerage to municipal sewer connection.

The house has a covered terrace on the south side. Garden situated on the south / south / southwest. In the village are all civic amenities, kindergarten, school, post office, 2 grocery stores, restaurants, playground, football field, tennis and volleyball courts.

The house is designed as urban-type housing, so it is suitable for families with children or a couple who prefers living in the house but with minimal effort to maintain and care the garden.

Excellent connection to the city center provided by bus to the metro Bořislavka about 15-20 minutes drive to the city center about 35 minutes. Václav Havel Airport 1 minute by car, 30 minutes by public transport.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu586984
Dispozice5+kk
Dostupné od1. 2. 2020
StavNovostavba
PENBA - Mimořádně úsporná
VytápěníPlynové
VodaZ veřejného zdroje
RizikaPrověřit »
Užitná plocha150
VybavenoČástečně
Plocha pozemku500
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní
OdpadVeřejná kanalizace

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.