Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 120 m² bez realitkyK Vilkám, Praha - Dubeč

Určeno ke spolubydlení
K Vilkám, Praha - DubečMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Balkón 7 m²
Měsíční nájemné7 000 Kč

+ Vratná kauce7 000 Kč


Nabízíme spolubydlení formou studentské koleje v samostatném bytě 3+1 v rodinném domě. Nyní jsou volná ještě dvě lůžka v samostatném mužském třílůžkovém pokoji a celý dvoulůžkový pokoj. V tuto chvíli nabízíme tyto místa k nastěhování ihned!!! Třílůžkový pokoj je o velikosti cca 32m2 se sedmimetrovým balkónem směrem do zahrady přístupný pouze pro obyvatele pokoje. Dvoulůžkový pokoj je asi 15m2 a má také svůj vlastní balkón k dispozici, je nově celý vymalovaný.

Pokoje jsou u nás plně vybaveny, dostatek úložného místa, psací stůl+židle, wifi na patře zdarma, lednička k dispozici samostatně pro jednotlivý pokoj, lůžka jsou vybavena čistými matracemi a proti-alergenním polštářem, dekou včetně čistého povlečení - jen se nastěhovat. Vše viz.foto.

Klidné prostředí, ideální pro studium či klidný styl života na okraji hlavního města Prahy. 3+1 je zrekonstruován, plně vybaven. Výborná dostupnost do centra (vlak cca 25 min., MHD cca 35 min.), krásné prostředí plné zeleně, chráněné území Rohožník, stezky pro cyklo, atd...

Upřednostňujeme dlouhodobé spolubydlení, ale je možné se dohodnout i na kratším ubytování-dle dohody. Lůžka nabízíme nejen studentům, ale všem lidem, kteří hledají klidné prostředí pro relaxaci či pro klidný styl života v krásném prostředí okraje Prahy. V bytě nyní bydlí bezproblémoví, slušní lidé české a ukrajinské národnosti, nekuřáci. Nabízíme ubytování pouze nekuřákům a slušným lidem - v domě žije rodina s dětmi. Cena pronájmu jednoho lůžka je Kč 7.000,- /měsíc včetně všech dalších poplatků, cena pronájmu celého pokoje je Kč 14.000,-. Při nastěhování je nutné uhradit navíc jednu vratnou kauci ve výši měsíčního nájmu.

We offer cohabitation in the form of a student dormitory in a separate 3+1 apartment in a family house. Two more beds in a separate male triple room and an entire double room are now available. We are currently offering these places for immediate occupancy!!! The triple room is about 32 m2 in size with a seven-meter balcony facing the garden, accessible only to the occupants of the room. The double room is about 15 m2 and also has its own balcony, it is newly painted.

Our rooms are fully equipped, with plenty of storage space, a desk+chair, free WiFi on the floor, a fridge available separately for each room, the beds are equipped with clean mattresses and an anti-allergenic pillow, a blanket including clean sheets - just move in. All see photo.

A quiet environment, ideal for studying or a quiet lifestyle on the outskirts of the capital city of Prague. 3+1 is renovated, fully equipped. Excellent accessibility to the center (train approx. 25 min., public transport approx. 35 min.), beautiful environment full of greenery, protected area Rohožník, cycle paths, etc...

We prefer long-term cohabitation, but it is also possible to agree on shorter accommodation - according to the agreement. We offer beds not only to students, but to all people who are looking for a peaceful environment for relaxation or for a peaceful lifestyle in the beautiful surroundings of the outskirts of Prague. The flat is now inhabited by decent, non-smoking people of Czech and Ukrainian nationality. We offer accommodation only to non-smokers and decent people - a family with children lives in the house. The price of renting one bed is CZK 7,000/month including all other fees, the price of renting an entire room is CZK 14,000. When moving in, it is necessary to pay an additional refundable deposit in the amount of one month's rent.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu587093
Dispozice3+1
Dostupné od9. 1. 2024
Podlaží2
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
ProvedeníStandardní
Plocha120
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Pronájem bez kauce
MHD 2 minuty pěšky
Balkón 7 m²

V okolí nemovitosti najdete

MHDDubečský hřbitov
🚶 153 m (2 min)
PoštaPraha 112
🚘 958 m (2 min)
Obchod
🚶 55 m (1 min)
BankaKomerční banka
🚘 3 717 m (8 min)
RestauracePizzerie U Čerta
🚶 101 m (1 min)
LékárnaDubečská lékárna
🚘 1 435 m (3 min)
ŠkolaZákladní škola Křimická
🚘 3 750 m (9 min)
Mateřská školaMateřská škola Boloňská 313
🚘 3 563 m (8 min)
Sportoviště
🚘 1 705 m (4 min)
Hřiště
🚶 575 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.