Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+1 • 140 m² bez realitky37924, Krásensko - Krásensko, Jihomoravský kraj

37924, Krásensko - Krásensko, Jihomoravský krajGaráž
Cena4 390 000 Kč

Tato nemovitost již od 18 832 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Jako majitel nabízím k prodeji samostatně stojící rodinný dům s dispozicí 4+1, v obci Krásensko. Dům se nachází na pozemku s celkovou výměrou 592 m2. Užitná plocha domu je 140 m2.

Částečně podsklepená nemovitost je po kompletní rekonstrukci a generální rekonstrukci přístavby, ve které vznikla technická místnost, koupelna a další pokoj. Na pozemku byla v rámci rekonstrukce zbudována monolitická garáž na základových pasech včetně el. vrat, na míru vyrobený pozinkovaný skleník, zahradní dům včetně zastřešené terasy a menší terasa pro vířivku, vše ze sibiřského modřínu, v tuto dobu opatřené krycími plachtami na míru kvůli vlivu zimního počasí.

Celý pozemek kolem domu je oplocený z bloků "history" od Beton Brož, kdy v tomto designu je v zahradě vybudovaná opěrná zídka a položena dlažba na příjezdové cestě ke garáži, terase či chodnících. V loňském roce byla zbudována posuvná brána, také v pozinku. Hlavní vchod je opatřen dřevěným přístřeškem s tvrzeným pískovaným sklem.

Dům je připojen na všechny IS: zemní plyn, veřejný vodovod, elektřinu a veřejnou kanalizaci. Vytápění domu je kondenzačním kotlem na zemní plyn, podlahové topení v koupelně, v ostatních prostorách radiátory Radik české výroby. V průchozí krbovně jsou krbová kamna Romotop české výroby, kdy komín je dostavěn a vyvložkován systémem Schiedel, nerez. Vytápění je možné řídit online systémem z mobilu, kdy můžete měnit teploty samostatně v každé místnosti.

Dům má plastová okna i dveře. Část oken je z roku 2006 a část z roku 2009. Dům byl zateplen v roce 2011 minerální vatou tl. 8cm. Omítky jsou Weber. Střecha na přístavbě je kompletně nová z roku 2009, hlavní krov byl rekonstruován v roce 2010 (výměna části krovu, latí, folie...) Taška je pálená, Tondach Brněnka, pravidelně stříkáno proti mechu :-)

Dispozice domu je následující: vstupní chodba, kuchyně, jídelna, obývací pokoj s přístupem do podkroví, chodba s krbem a vstupem do sklepa, obytný pokoj, koupelna s vanou, sprchovým koutem, umyvadlem, WC a žebřinovým radiátorem, technická místnost, obytný pokoj v podkroví. Pokoje mají keramické dlažby nebo plovoucí podlahy. Ve všech pokojích jsou SDK podhledy včetně zabudovaných světel (kombinace halogen a LED). V jídelně je vestavná skříň, stejně tak v předsíni, včetně botníku a především v technické místnosti, kdy tato pojme poměrně mnoho harampádí běžné rodiny. V kuchyni samozřejmě kuchyňská linka včetně všech spotřebičů (trouba, sporák, myčka, lednice, mrazák, mikrovlnná trouba). Dům je vybaven alarmem, kamerovým systémem a meteostanicí, vše online. V domě může po dohodě zůstat i nábytek v obývacím pokoji a jídelně.

Energetická třída je G z důvodu neexistence energetického štítku - v případě prodeje zařídím. Aktuálně tipuji na tř. B.

Pro představu uvádím data jednotlivých výstaveb a rekonstrukcí: obroušení a nátěr 80% prken na plotech 9 - 10/2019, online alarm 11/2019, dlažba v koupelně, sprchový kout 08/2019, obložení schodů do přístavby 10/2019, obložkové zárubně a dveře 09/2019, GO kotle (výměna zásobníku za nerezový) 04/2019, posuvná brána 2018, terasa na vířivku 2018, zahradní dům s terasou 2017, kuchyňská linka 2017, zahradní opěrné zdi a všechny dlažby 2017, podkroví 2015, skleník 2015 atd.

Dům prochází každý rok dílčí údržbou nebo dalším rozvojem.

Krásensko je obec s dobrými lidmi, má jich cca 400. Je tu školka (která přijme děti od 2 let), hospoda, obchod, dětská hřiště a nespočet kulturních akcí či soutěží. Je to kousek do Vyškova či Blanska, kde je velmi dobré spojení autobusem. Nejkratší cesta do Brna je 33 km, nicméně jsou i dvě další trasy. Autobusové spojení do Brna je nejlepší přes Vyškov, ačkoliv je Brno nejjednodušší autem.

Akt. nás zastupuje realitní kancelář a já bych pouze rád podpořil kampaň. Pokud budete mít zvídavé dotazy ke stavbě či životu tady na vesnici, nebojte se určitě ozvat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu587252
Dispozice4+1
Dostupné od31. 1. 2020
StavDobrý
PENBG
Plocha140
VybavenoNevybaveno
Plocha pozemku592
Typ budovyOstatní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
Garáž

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.