Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 67 m² bez realitkyStřekovská, Praha - Kobylisy

Střekovská, Praha - KobylisyVybaveno • Výtah
Měsíční nájemné19 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce40 000 Kč


Pronájem luxusního bytu 3+kk o CP 67 m2 v 10. patře panelového domu (nová okna, fasáda, nový a prostorný výtah, 2 vchody, spol. prostory) v žádané lokalitě Prahy 8 - Sídliště Ďáblice. Panelový dům splňuje energetickou třídu C – úsporná. Nadstandardní byt prošel kompletní rekonstrukcí – kuchyňská linka na míru se spotřebiči Mora a Electrolux (plynová varná deska, elektrická trouba, digestoř, kombinovaná lednice s mrazákem, pračka, mikrovlnná trouba), koupelna s rohovou vanou a nábytkem, samostatné závěsné WC, kompletní rozvody el. a topení s novými radiátory, plovoucí podlahy s akustickou izolací, plastová okna se sítěmi proti hmyzu, bezpečnostní vchodové dveře, zasklená lodžie, záclony a závěsy s kolejnicemi.

Byt je kompletně vybavený nábytkem (dvojlůžko s úložným prostorem a zdravotními matracemi, rohová skříň v ložnici, 2x jednolůžkové postele se zdravotními matracemi a úložným prostorem a zrcadlová skříň v pokoji, rozkládací sedací souprava s úložným prostorem, obývací stěna, jídelní stůl s židlemi). K bytu je dále k dispozici praktická komora a společná lodžie v mezipatře k užívání.

Pokoje nabízí nádherný výhled na Prahu a do zeleně (z obou ložnic je výhled do vnitroblokového parku, kde se nachází menší dětské hřiště). Byt je orientován na JZ a SV, je tak díky tomu po celý den velmi světlý a dobře větratelný. Skvělá dopravní obslužnost – metro C stanice Ládví se nachází 8 minut chůze od domu, autobusová i tramvajová zastávka Štěpničná 4 minuty chůze od domu, vlaková stanice Praha – Libeň.

V místě bydliště je k dispozici kompletní občanská vybavenost – MŠ, ZŠ, ZUŠ, gymnázium, nově zrekonstruovaný obchodní dům Ládví, supermarkety (Norma – 2 min. chůze, Albert – 8 min. chůze, Kaufland – 10 min. chůze, Lidl – 20 min. chůze), služby, pivovar Cobolis, restaurace (vynikající Vietnamské bistro), kavárny, cukrárna, poliklinika, lékárna, pošta, volejbalové hřiště, tenisové kurty, koupaliště Ládví, dětská hřiště. Dále je v blízkosti domu a okolí spousta zeleně společně s Ďáblickým hájem, který se nachází 15 minut chůze od domu.

V těsné blízkosti stanice metra Ládví se v zimních měsících taktéž pořádají menší Vánoční trhy, zároveň po celý rok jsou zde k dispozici farmářské trhy se sezónními potravinami.

Před domem je možnost parkování v modrých zónách (pro rezidenty s trvalým bydlištěm), v dojezdové vzdálenosti 5 minut je možnost parkování mimo modrou zónu.

Preferujeme nekuřáky, bez domácích mazlíčků. Byt je ideální pro rodinu s dětmi, popřípadě pár.

Cena nájemného činí 19000,- Kč + poplatky cca 3500,- Kč (elektřina, plyn, osvětlení, výtah, odpad, úklid, vodné a stočné, topení, teplá voda).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu587357
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 2. 2020
Podlaží10
Typ budovyPanel
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha67
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.