Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 53 m² bez realitky

Heřmanova, Praha - HolešoviceMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování • Sklep

Měsíční nájemné21 000 Kč

Základní nájemné13 700 Kč
Poplatky za energie7 300 Kč
Vratná kauce25 000 Kč

Pronajmu v centru Prahy byt v horní části Heřmanově ulici, u Štrossmayerova náměstí, částečně zařízený, světlý ,ve zděném kompletně zrekonstruovaném domě s výtahem, Heřmanova ulice Praha 7, 53 m2 2+k.k.

Měsíční nájem 13.700 Kč + 7.300 Kč veškeré poplatky. Vratná kauce 25.000 Kč, jednáte přímo s majitelem. Nájemci je zajištěno bezproblémové užívání bytu s kompletním servisem.

Byt 53 m2 ve třetím patře (4té podlaží), dům má 6 pater. Výtah u vchodu do bytu, má 2 neprůchozí pokoje a kuchyň v předsíni s novou podlahou, obývací pokoj, šedá rozkládací sedačka, bílá nábytková stěna, osvětlení. Ložnice dvojlůžko, skříň, kuchyň kompletně vybavená kuchyňská linka s nádobím a příbory, lednice s mrazákem, elektrický sporák, proud třífázový 3X 240 V. Samostatné WC. Nová koupelna, sprchový kout, pračka. Dálková teplá voda, dálkové ústřední topeni. Dům i byt po kompletní rekonstrukci, nová elektrická instalace, komplet nové bílé omítky, dřevěná okna, voda i kanalizace v plastu, zcela nový výtah, včetně střechy. Rychlý internet UPC. Vlastní uzamykatelný box ve sklepě 4m2 na kolo. V ceně nájmu je i komplexní pojištění bytu a samostatné pojištění domu.

Dáváme přednost nájemcům bez dětí, bez zvířat, a nekuřáci. V okolí veškeré obchody včetně nově otevřeného obchodního domu Stromovka. Vedle mléčný bar, kavárna OukyDouky a malý parčík na Řezáčově Náměstí. Park Stromovka již 550 metrů od bytu. Na tramvaj jedna minuta pěšky. Číslo 1, 6, 8, 12, 17, 25, 26, Štrossmayerovo Náměstí nebo Veletržní Palác, metro C Vltavská 3-4 minuty pěšky.

Nemám zájem o Realitky, Realitní Makléře. Děkuji Josef

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu587424
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 11. 2021
Podlaží4
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní
Plocha53
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBD
VytápěníÚstřední
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep
Výtah
Parkování
MHD 1 minuta pěšky

V okolí nemovitosti najdete

Odebírejte novinky z realitního trhu

Tato stránka je chráněna technologií reCAPTCHA a platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky společnosti Google