Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 4+kk • 108 m² bez realitkyBašť - Bašť, Středočeský kraj

Bašť - Bašť, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena6 499 000 Kč

Tato nemovitost již od 27 562 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji moderní nízkoenergetický dům, který se nachází v komplexu novostaveb v obci Bašť. Dům o dispozici 4+kk a velikosti 108m2, pozemkem 212m2 a terasou 14,5m2 je situován v krajní části domu.

Dominantou přízemí je obývací část s kuchyní, která je prosvětlena velkými okny. V horním patře jsou tři ložnice, samostatné WC a koupelna s vanou a sprchovým koutem. Zahrada je založena zahradním architektem. Dřevěná terasa se zahradním domkem je přístupná z obývací místnosti velkou prosklenou stěnou. Parkovací stání s předzahrádkou jsou součástí otevřeného prostoru před domem. Vysoká kvalita použitých materiálů v celém domě převyšuje běžný standard (plastová okna a posuvné portály zn. JIS s izolačními trojskly, dřevěné podlahy zn. Boen, nadstandartní dveře zn. JELD-WEN, nejvyšší řady zařizovacích předmětů a dlažby, podlahové topení s digitálními termostaty, zásobník s tepelným čerpadlem).

Dům je situován na okraji obce, která poskytuje příjemné bydlení v klidném prostředí obklopené zelení. Obec Bašť nabízí občanskou vybavenost, jako jsou pošta, školky, dětské hřiště, fotbalové hřiště, restaurace a obchody. Autobusová zastávka je pouhých 250m od domu. Dostupnost autem do centra Prahy je přibližně 25 min.

Aktuálně je nemovitost před kompletním dokončením. Prohlídky lze plánovat po telefonické domluvě.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu587553
Dispozice4+kk
Dostupné od1. 1. 2020
StavNovostavba
PENBB - Velmi úsporná
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha108
VybavenoČástečně
Plocha pozemku212
Typ budovyNízkoenergetická
StáříDo 10 let
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.