Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 1+kk • 331 m² bez realitkyTyršova, Karlovy Vary - Karlovy Vary, Karlovarský kraj

Tyršova, Karlovy Vary - Karlovy Vary, Karlovarský kraj
Cena27 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 114 506 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


 Stylová vila v Karlových Varech, v rezidenční čtvrti Na Vyhlídce, ve které je provozovaný rodinný pension. Leží přímo u lázeňského lesa, pěší vzdálenost do lázeňského centra je 10-15 minut, výhled na město, jižní svah. Po kompletní rekonstrukci. Dům má nová dřevěná okna / typu Euro / , novou zateplenou fasádu, nové centrální plynové topení / radiátory, v jídelně a chodbě pensionu podlahové topení/ , nové rozvody vody a elektřiny. Je napojen na městský vodovod / všude teče pitná voda/ a kanalizaci. Dům je rozdělen na 2 části - 2 byty pro majitele a pension. V části pension jsou tři pokoje a apartmán (1x2, 2x3, 2 +2), všechny s vlastní koupelnou. Pension má vybudovanou stálou klientelu. V části pension je také jídelna s kuchyňským koutem pro hosty. Pension má samostatný vchod. V části obývané majiteli jsou dva byty. První je 2+1 se saunou, spíží a komorou o rozloze 57 m2 - samostatný vchod. Druhý byt je dvoupodlažní, jehož část je ve zrekonstruovaném podkroví. Nenáročnou přestavbou lze dům přebudovat z pensionu na 3 -4 samostatné bytové jednotky. Mezi další přednosti patří udržovaná zahrada se sezeními na grilování, garáž, parkoviště na pozemku, 2 balkony, prádelna, sklep. Zastavěná plocha je 118 m2. Fotky domu jsou umístěny na adrese http://picasaweb.google.cz/FamilyPension/Pension .

 Stylish fully renovated villa in Karlovy Vary which serves as a Bed and Breakfast - guest house. 10 - 15 minutes walking distance to the spa centre, nice view at the city, next to the spa forest, south-facing slope, quiet neighbourhood. New wood windows (Euro type), new facade with isolation, new central gas heating (in a hall and guest dinning rooom is heating in a floor), new electricity and water distributions. The house is linked to the municipal pipeline and sewerage, potable water flows everywhere. In the house are two main parts seperated - 2 flats for owners separated from 3 rooms and 1 appartment that are part of a guest house - Bed and breakfast with a good name and established clients. Each room has its own facility -bathroom. To the guest house belongs dinning room with kitchen-corner. The second part which serves owners consist of 2 flats. First flat is 2 +1 with sauna and pantry. Second flat spreads in 2 floors - one part is the whole reconstructed attic. The house can also be easily rebuilt into 3 - 4 seperate flats. Other important features are nice garden with a place for barbecue or relax, garage, parking lot at a plot, 2 balconies, laundry-room, cellar. Built-up area is 118 m2. More pictures of a house are on the web : http://picasaweb.google.cz/FamilyPension/Pension

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu5881
Dispozice1+kk
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »
Plocha331
Podlaží4
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.