Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 45 m² bez realitkyJandova, Ostrava - Zábřeh nad Odrou, Moravskoslezský kraj

Jandova, Ostrava - Zábřeh nad Odrou, Moravskoslezský krajMHD 1 minuta pěšky • Výtah
Měsíční nájemné9 900 Kč

+ Poplatky za služby2 600 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Nově zrekonstruovaný byt 2+1 s krásným výhledem v klidné lokalitě

Nabízíme k podnájmu byt 2+1 o velikosti 45 m2 na ul. Jandova v Ostravě - Zábřehu. Byt je po kompletní rekonstrukci a je k dispozici pro nastěhování od 1. 7. 2023. Ve spolupráci s bytovou designerkou jsme pro vás připravili klidné, elegantní a nadčasové bydlení vhodné pro ty, kteří neradi dělají kompromisy. Kvalitní materiály, množství úložných prostor, nadstandardní výbava - to je bydlení které hledáte.

Zábřeh je velmi klidnou částí Ostravy s výbornou dostupností a veškerým občanským vybavením. Lokalita je oblíbená zejména u rodin s dětmi a u lidí, kteří hledají klidné bydlení. Za domem se nachází nedávno vybudované dětské a sportovní hřiště s umělým povrchem. V těsném okolí naleznete množství škol i školek pro vaše děti. Nedaleké restaurace, pivnice i kavárny naopak poskytnou dostatečné zázemí pro vás. Ani při nákupech a trávení volného času nemusíte dělat kompromisy. Do 1 km od domu naleznete Avion shopping park, sportovní centrum Havránek, Zámek Zábřeh se zámeckým pivovarem, bruslařský ovál a další infrastrukturu. Pro procházky či sportování v přírodě se stačí vydat k nedaleké řece Odře nebo k okolním rybníkům. Bělský les je vzdálen cca 3 km. Možnosti jsou nepřeberné

Byt se nachází v 5. patře ze 6 v nedávno zrevitalizovaném panelovém domě (plastová okna, zateplení, nová střecha, zrekonstruované sklepy). Dům je čistý, udržovaný s přátelskými sousedy.

Dispozice bytu i jeho designové návrhy jsou zřejmé z přiložených fotografií. Je orientován na jihovýchod, takže ranní probuzení vycházejícím sluncem je samozřejmostí. Vstupní chodba je vybavena množstvím úložných prostor pro vaše pohodlí. V koupelně naleznete kromě běžného zázemí i místo pro pračku. Dále je vám k dispozici prostorná kuchyňská linka s velkou spižírnou. Nová elektrická varná deska, horkovzdušná trouba a tichá digestoř vám připraví potěšení z vaření. Pokud neradi myjete nádobí, bude v lince provedena příprava na připojení myčky.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu588110
Dispozice2+1
StavVelmi dobrý
VlastnictvíDružstevní
PENBG
Plocha45
Dostupné od1. 7. 2023
Podlaží5
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

Výtah
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 147 m (2 min)
PoštaOstrava 44
🚘 944 m (2 min)
ObchodAlbert
🚘 2 302 m (6 min)
BankaFio banka Ostrava Zábřeh
🚘 3 181 m (7 min)
RestauracePískovna Assen
🚶 476 m (6 min)
LékárnaIPC Horymírova
🚘 1 257 m (3 min)
ŠkolaZákladní škola Horymírova
🚶 348 m (4 min)
Mateřská školaMateřská škola Rezkova
🚶 393 m (5 min)
SportovištěIN-LINE PARK Sareza
🚘 3 231 m (6 min)
Hřiště
🚶 135 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.