Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+kk • 37 m² bez realitkyBratranců Veverkových, Pardubice - Pardubice, Pardubický kraj

Bratranců Veverkových, Pardubice - Pardubice, Pardubický krajVýtah • Garáž
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby2 300 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Nabízím k pronájmu byt 1+kk, 37m2 s parkovacím stáním v samotném centru města Pardubic v novém bytovém koplexu "Marcipánka". Byt se nachází ve třetím patře novostavby domu, ve vyhledávané lokalitě. V bytě byly použity ty nejkvalitnější materiály. Kuchyňský kout je součástí obývacího prostoru a bude vybaven novou kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči (myčka, lednice s mrazákem, elektrická varná deska, trouba). Koupelna s moderními obklady, vanou a WC. Orientace bytu na východ. Pronájem včetně venkovního parkovacího stání za závorou. Měsíční nájemné 10000,-Kč + energie 2300,-Kč. Vratná kauce ve výši dvou nájmů. Pokud hledáte příjemné bydlení ve výborné lokalitě, zvu Vás na prohlídku. K nastěhováni od 7.2.2020.

I offer flat for rent 1+kitchen, 37m with parking place in centre of Pardubice. Flat is in the third floor of new rezidentual project. Entrance hall, bathroom and living room with kitchinette. Monthly rent is 10500CZK+2200CZK energy. Available from 7/2/2020

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu588313
Dispozice1+kk
Dostupné od7. 2. 2020
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha37
VybavenoNevybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.