Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 18 m² bez realitkyHornoměcholupská, Praha - Hostivař

Hornoměcholupská, Praha - HostivařVybaveno • Výtah
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce13 000 Kč


Ubytovací jednotka o celkové podlahové ploše 18,4 m2, umístěná v 1. NP, při které je možné užívání společných prostor v budově: kuchyň, prádelna, posilovna. K bytu náleží malý sklep. Byt je světlý, čistý a vkusně zařízený. Obývací místnost je zařízena šatní skříní, rozkládací pohovkou a kuchyňskou linkou. V koupelně je záchod, umyvadlo a sprchový kout. Okno obývací místnosti je do dvora na terasu. Skvělá dopravní dostupnost. Tramvajová a autobusová zastávka Hostivařská je 3 minuty pěšky ve vzdálenosti 200 metrů. Vlaková zastávka Praha-Hostivař je 13 minut pěšky ve vzdálenosti 600 metrů. Výborné spojení do centra i v noci. Preferuji nájemníky nekuřáky.

The property with a total floor area of 18.4 square meters, located on the 1st floor at which it is possible to use the common areas in the building: kitchen, laundry, gym. The apartment has a small cellar. The apartment is bright, clean and tastefully furnished. The living room is equipped with a wardrobe, sofa bed and kitchen. The bathroom with a toilet, sink and shower. The living room window is facing the courtyard to the terrace. Excellent transport accessibility. The Hostivařská tram and bus stop is a 3-minute walk away, 200 meters away. The Praha-Hostivar Train Stop is 600 meters away. Excellent connection to the center and at night. I prefer tenants non-smokers.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu588444
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 1. 2020
Podlaží1
Typ budovyPanel
VytápěníVzdálené
ProvedeníStandardní
Plocha18
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.