Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 38 m² bez realitkyVratislavova, Praha - Vyšehrad

Rezervováno
Vratislavova, Praha - VyšehradČástečně vybaveno
Měsíční nájemné16 000 Kč

+ Poplatky za služby1 000 Kč
+ Vratná kauce16 000 Kč


Majitel pronajímá velmi hezký a tichý byt 1+1 ve 3.patře činžovního domu na Vratislavově ulici v Praze 2-Vyšehradu. Byt je po generální rekonstrukci, jeho celková výměra činí cca 38m2. K bytu přísluší i komora na chodbě domu. Díky novému plynovému kondenzačnímu kotli má byt nízké provozní náklady na topení a ohřev vody. Zcela nová je i zařízená koupelna. Byt je vybaven kompletní kuchyňskou linkou. Pračkou se sušičkou. V případě zájmu je možno byt dovybavit novým nábytkem . Byt je rozlohou vhodnější pro dlouhodobé bydlení jen jedné osoby.

V bytě je zaveden UPC – internet, TV. V poplatku 1000 Kč jsou zahrnuty poplatky za vodné a stočné, odvoz odpadu, spotřebu elektřiny společných prostor a jejich úklid. Servisní prohlídka plynového kotle. Spotřeba plynu a elektřiny v bytě a internet -TV se hradí zvlášť.

Dům je situován v historické klidné ulici vedoucí k Vyšehradu, v blízkosti je i populární Náplavka. V ulici a okolí je několik restaurací, kaváren a obchodů, TESCO a LÍDL se nachází pár minut chůze od domu. Možnost parkování je přímo před domem.

Místo je výborně dopravně přístupné, stanice tramvaje Výtoň se nachází asi 3 minuty chůze a Albertov cca 5 minut chůze, v příjemné vzdálenosti jsou stanice metra C- Vyšehrad a B- Karlovo/Palackého náměstí. .

The owner rents a very nice apartment 1+1 on the third floor in Vratislavova street in Prague 2- Vyšehrad. The apartment is after reconstruction, it has got 38 m2. The flat has a washing maschine with a dryer. A little storage room belongs to the flat as well. If desired, we can add some pieces of furniture. There is also UPC-internet and TV. The building is situated in a quiet street that leads to Vyšehrad. Nearby is also a very popular Náplavka. The street has many restaurants and cafes, Tesco and Lidl are nearby. Parking is possible in front of the house. The closest tram station is Výtoň, which is only cca 3 minutes away, Albertov is 7 minutes away. It is close to metro C- Vyšehrad and B-Karlovo/Palackého náměstí.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu588537
Dispozice1+1
Dostupné od6. 1. 2020
Podlaží4
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
Užitná plocha38
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBE - Nehospodárná
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.