Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 43 m² bez realitkyMiroslava Hajna, Praha - Letňany

Miroslava Hajna, Praha - LetňanyČástečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby1 950 Kč
+ Vratná kauce26 000 Kč


K dlouhodobému pronájmu k okamžitému nastěhování nabízím 1-2 nekuřákům bez zvířecích mazlíčků nový, moderní, částečně zařízený byt 1+kk (39 m²) s balkonem (4m²), postavený v rámci projektu rezidence Veselská. Byt se nachází ve 4. patře (5.NP ze 6ti. NP) novostavby domu s výtahem, zkolaudovaného v 11/2019. Nastěhování možné ihned.

Byt tvoří světlý obývací pokoj s kuchyňským koutem (26 m²) orientovaný na jih, balkon (4 m²), koupelna (4 m²) se sprchovým koutem, umyvadlem, WC, vývodem na pračku a prostorná předsíň (7 m²). Moderní kuchyňská linka je vybavená elektrickou troubou, varnou sklokeramickou deskou, digestoří a kombinovanou lednicí. Byt je vybaven novou rohovou rozkládací sedací soupravou s plnohodnotným spaním a úložným prostorem, konferenčním stolkem, jídelním stolkem se 2 židlemi, 2 koberci a policovou skřínkou. V předsíni je umístěna prostorná šatní skříň, stylový věšák, odkládací stolek, vše nové. Vybavení bytu umožňuje jeho okamžité užívání, stejně jako případné dovybavení dle představ a vkusu nájemníka. Parkovat lze přímo u domu, připadně si dohodnout nájem parkovaciho stání v podzemní garáži. Připojení k internetu, telefonu i kabelové televizi možné. Elektřina 230V, elektroměr bude přepsán na nájemníka.

V obytné místnosti je světlá plovoucí podlaha, v ostatních moderní velkoformátová dlažba a obklady. Budova je provedena v energetickém standardu B – velmi úsporné, což zaručuje minimální náklady na vytápění bytu.

Dopravní dostupnost bytu je výborná, autobusové zastávky MHD Staré Letňany nebo Avia Letňany jsou 2 minuty od domu, na metro Letňany autobusem 4 min., autem jste v centru města do 20 minut.

Rezidence Veselská je nová, moderní čtvrť, kterou tvoří 5 větších obytných budov a přímo navazuje na další již dokončené novostavby v okolí. Lokalita a umístění bytu nabízí klidné bydlení, v blízkosti se nachází lesopark Letňany a kompletní občanská vybavenost. Nedaleko je OC Letňany, Aquapark, další obchody, kultura, lékaři a další služby, okolí skýtá široké možnosti relaxace i aktivního trávení volného času.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu588946
Dispozice1+kk
Dostupné od14. 4. 2020
Podlaží4
Typ budovyOstatní
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha43
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníVzdálené

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.