Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 48 m² bez realitkyPlzeňská, Praha - Košíře

Plzeňská, Praha - KošířeVýtah • Garáž
Měsíční nájemné17 300 Kč

+ Poplatky za služby3 700 Kč
+ Vratná kauce17 300 Kč


Nabízím k pronájmu světlý, moderní, vybavený byt 2+kk s balkonem a soukromým parkovacím stáním v atraktivní lokalitě.

Byt se nachází v novostavbě (rezidence Mlynářka) v 2. patře s výhledem na jižní stranu do klidného vnitrobloku se zelení. Budova se nachází poblíž tramvajové zastávky U Zvonu, 5 minut jízdy k metru Anděl. Zároveň do 5 minut chůze se nachází zastávka Klamovka, odkud jezdí přímý spoj na letiště. V blízkosti se nachází přírodní park Košíře - Motol, park Cibulka atd.

Dům je moderní, disponuje výtahem a soukromým vnitroblokem přístupným pouze pro rezidenty. K bytu patří soukromé kryté parkovací stání do kterého se vejdou až 2 běžně velká osobní auta (vynikající pro návštěvy). Do bytu je zavedené centrální vytápění bytového domu.

Byt je vybavený, k dispozici je koupelna s WC, pračka, kuchyň s troubou, sklokeramickou deskou, digestoří, lednicí s mrazákem. V obývacím pokoji, předsíni a ložnici je základní nábytek, i.e. postel, 3x skříň, stůl, pohovka, židle... Z obývacího pokoje i ložnice je přístup na balkon s výhledem do klidného vnitrobloku.

Celkově byt nabízí velmi kvalitní bydlení pro pár či jednotlivce s výbornou dostupností do centra a pohodlným soukromým parkováním.

Cena pronájmu je 17300 Kč + 3700 poplatky za služby včetně elektřiny. Služby se vyúčtují podle skutečné spotřeby. Kauce se skládá ve výši jednoho měsíčního nájmu. Byt je k nastěhování od 1.3.

Prosím o zájemce bez zvířat. Děkuji za pochopení.

This is to offer a bright, modern, furnished 1 bedroom apartment (2+kk) with a balcony and private indoor parking for rent in a attractive location.

The apartment is located on a 2nd floor of a new building (Mlynarka residnces) facing south towards the calm courtyard with plenty of greenery. The building is adjacent to the "U Zvonu" tram station, 5 minutes ride from the Andel metro. Additionally, a direct connection to the airport goes from Klamovka station which is only 5 minute walk. Many parks are close by, such as Kosire - Motol, Cibulka...

The building is modern, equipped with an elevator and a private courtyard accessible only for residents. The tenant can use a private indoor parking space that can accommodate up to 2 normal sized cars (great if you have visitors). The apartment is connected to the building's central heating.

The apartment is furnished. Bathroom is equipped with a bath tub, toilet, washing machine. You can find an oven, electrical stove, fridge with a freezer in the kitchen. Living room, entrance hall and bedroom are equipped with basic furniture, i.e. bed, 3 wardrobes, dining table, sofa, chairs... A balcony is accessible from both living room and bedroom.

Overall, the apartment offers a very quality living for a couple or individuals, with great accessibility to the city center and comfortable parking.

Price is 17300 CZK / month + 3700 CZK / month for utilities, including electricity. Utilities will be reconciled as per actuals. Security deposit equal to the 1 month rent is required. The apartment is available as of 1st March.

Please, no animals are allowed. Thank you for understanding.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu589078
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 3. 2020
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha48
VybavenoNevybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Garáž
Výtah

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.