Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 40 m² bez realitkyGolfová, Praha - Hostivař

Golfová, Praha - Hostivař
Cena2 199 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 487 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


R E Z E R V A C E

Prodej 2+kk 40 m2 / 49 m2, osobní vlastnictví, ul.Golfová, Hostivař

Nabízený byt se nachází v hezkém a klidném okrajovém sídlišti metropole v přímém sousedství s lesoparkem a vodní nádrží s přírodním koupalištěm . Občanskou vybavenost naleznete v pěším dosahu a to v kompletním rozsahu : nákupní centrum, pošta, Česká spořitelna, lékař, lékárna, mateřská škola, škola, hlídané parkoviště, krytý bazén, tenisové centrum, golfové hřiště, restaurace, městský úřad. Spojení MHD je zajištěno autobusem (směr =M= Skalka nebo =M= Háje), tramvajemi a vlakem.

Byt je v udržovaném panelovém domě s odsouhlasenými plánovanými investicemi do fasádního zateplení domu a výměny stávajících oken za plastová již v tomto roce. Dispozice 2+kk 40m2 zahrnuje předsíň 6 m2, obývací pokoj 14 m2, kuchyňský kout (rohová dispozice) 4,75 m2,ložnici 11 m2, koupelna 2,5 m2, WC 0,9m2, lodžii 6,96 m2, komoru na patře 1,03 m2 a sklep 2,8 m2. Celkový součet všech ploch je 49 m2 .

Stav bytu plně vyhovuje současným standardům kladených na kvalitní bydlení. Kompletní rekonstrukcí prošlo původní umakartové jádro a společně s ním veškeré inženýrské sítě. Rozvody elektřiny jsou nyní v celém bytě nově provedeny v mědi, vodovodní a odpadní potrubí v plastu. Na podlahách jsou položeny v obytných prostorách parkety v kombinaci s dlažbou v koupelně, WC a z části předsíně. Koupelna má otopný žebřík a podlahové vytápění ( ovládání samostatným termostatem). Stropy jsou v celé bytové jednotce zaklopeny SDK podhledy.

Součástí kuchyně je vybavení rohovou kuchyňskou linkou s vestavnou elektrickou troubou a plynovou varnou deskou, vestavnou digestoří, přípravou na instalaci pračky a polozabudované lednice a mikrovlnné trouby.

Byt je vytápěn ústředním topením. V domě je společna TV anténa a dále jsou k dispozici a v bytě rozvedeny instalace pro připojení k síti UPC i O2 ( TV, internet,telefon ).

Parkování automobilu je možné v příjezdové ulici, případně na sídlištním hlídaném parkovišti.

Poplatky za užívání bytu činí 3.200,-Kč + inkaso. Cena k jednání 2.199.000,- CZK.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu58909
Dispozice2+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha40
Podlaží1
Typ budovyPanel

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.