Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 38 m² bez realitkyU Divadla, Teplice - Teplice, Ústecký kraj

Rezervováno
U Divadla, Teplice - Teplice, Ústecký krajVýtah
Měsíční nájemné8 500 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce24 000 Kč


Nabízíme k pronájmu nádherný byt 1+1 s zasklenou lodžii v samém centru Teplic, ul U Divadla. Byt o celkové výměře 38 m2 je po celkové zdařilé rekonstrukci. Pronajímá se kompletně vybavený novým stylovým nábytkem a zařízením: velká moderní kuchyň, sklokeramická varná deska, trouba, mikrovlnná trouba, pračka se sušičkou, myčka nádobí, lednice s mrazákem, dvě TV s android boxem, sprchový masážní box, vysokorychlostní internet, dostatek úložních prostor. Včetně kuchyňského nádobí a veškerého potřebného vybavení k okamžitému nastěhování a bydlení. Byt je vhodný pro 1-2 osoby. Jenom pro lidí se zajištěným příjmem, nejlépe firemní klientela. Bezprostřední blízkost lázeňských, kulturních a obchodních center. Bezbariérový vstup. Podrobnosti na tel/Viber/WhatsApp +420 606 832 297. Cena 8500,-Kč/měs, poplatky 3.500,- Kč/měs. Kauce 2x měsíční nájemné.

We offer to rent a beautiful apartment 1 + 1 with a glazed balcony right in the center of Teplice, U Divadla street. Apartment with a total area of 38 sqm is after a total successful reconstruction. Rented fully equipped with new stylish furniture and equipment: large modern kitchen, ceramic hob, oven, microwave, washing machine with dryer, dishwasher, fridge freezer, two TVs with android box, shower massage box, high speed internet, ample storage space . Including kitchen utensils and all necessary equipment for immediate occupancy and living. The apartment is suitable for 1-2 persons. Only for creditworthy, preferably corporate clients. Close to spa, cultural and business centers. Wheelchair access. Details on tel / Viber / WhatsApp +420 606 832 297. Price 8500, -CZK / month, fees 3.500, - CZK / month. Deposit 2x monthly rent.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu589148
Dispozice1+1
Dostupné od6. 1. 2020
Podlaží3
Typ budovyPanel
Užitná plocha38
VybavenoNevybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíDružstevní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.