Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 60 m² bez realitkyK Rybníku, Hostivice - Litovice, Středočeský kraj

K Rybníku, Hostivice - Litovice, Středočeský kraj
Měsíční nájemné11 900 Kč


Nabízíme k pronájmu prostorný podkrovní byt 1+kk (60 m2) s terasou (27m2) v RD v krásné a klidné lokalitě města Hostivice (Praha-západ). Výhled na Litovecký rybník. Metro - Zličín popř. Motol dostupné za 15 min autobusem (zastávka 50m od bytu). Oddělený vchod z terasy. Byt je nezařízený, pouze kuchyňka je vybavena lednicí a vařičem. Možno dozařídit dalším nábytkem. V koupelně je vana, přípojka na pračku. Patro na spaní. Vhodné pro mladý pár. V blízkosti je restaurace, tenisové kurty, spinning, cyklistické trasy. Cena 6700 Kč + 1200 Kč poplatky za jednu osobu. Možnost pronajmutí garáže za 700 Kč/měsíc. Vratná kauce v podobě dvou nájmů.

We offer a possibility to rent a spaciout, garret flat 1+kk (60 m2) with a terrace (27 m2) in family house in beautiful and quiet area of the city Hostivice (Prague-west) near the Litovecky pond. Metro - Zlicin or Motol bus station can be reached by bus in 15 minutes (bus station 50 meters from the flat). Separated entrance to the flat. Unfurnished. There are only fridge and cooker in the kitchen. Bath-tube, plug for washing-machine. Sleeping floor. Ideal for young couple. Restaurant, tennis courts, spinning, cycling ways close to the flat. The price : 6700 Kc + 1200 fees/month per person. The garage for your car is also possible for 700 Kc/month. Refundable deposit one rent.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu58954
Dispozice1+kk
Podlaží1
Plocha60
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.