Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 74 m² bez realitkyK Chotolu , Horoměřice - Horoměřice, Středočeský kraj

K Chotolu , Horoměřice - Horoměřice, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Nabízím k pronájmu (12 až 100 měsíců) velice pěkný byt v Horoměřicích-PZ. Byt se nachází v uzavřeném oploceném areálu 2 bytových domů, v areálu parkování a dětské hřiště. Domy jsou cihlové, každý má 3 podlaží, 12 bytových jednotek. Byt se nachází v 3.podlaží, je částečně zařízený a náleží mu parkovací stání v areálu. Topení a teplá voda ohřívána z vlastního kotle. Podlahy - bambusové parkety, předsíň dlažba. V místě veškerá občanská vybavenost, výborná dopravní dostupnost do centra i na letiště(BUS na metro Dejvická 15min).

A very nice three room flat (3kk) to rent (12 - 100 months).The flat is situated in one of two bricked residential buildings (each twelve flats, three floors)in Horoměřice. The flat is in an area surrounded by a fence/gate, there is a playground and parking places inside. The flat is on the third floor, partly furnished and with a private parking place in front of the house. Central heating and hot water is provided by private heating boiler. Floors are wooden (bamboo) in the whole flat except the entrance hall, which is tiled. Thera are markets, schools, a bakery, sports center, bowling, restaurants, pharmacy etc.. in the vilage. Bus to Dejvická(metro)15min, airport 10min by car.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu58965
Dispozice3+kk
Podlaží3
Plocha74
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.