Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 106 m² bez realitkyVýhledová, Praha - Hlubočepy

Výhledová, Praha - HlubočepyVybaveno • Výtah • Garáž
Cena14 980 000 Kč

Tato nemovitost již od 63 529 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej luxusního bytu 3+kk plně vybaveného nadstandartními materiály a zařizovacími předměty připraveného ihned k nastěhování v projektu Residence Výhledová dokončeném v roce 2015 (vzorový byt). Apartmán se nachází v žádané lokalitě s panoramatickými výhledy na metropoli a řeku Vltavu. Součástí bytu jsou vlastní sauna, whirlpool, klimatizace a terasa se zimní zahradou s velkoplošnými hliníkovými okny. Dále pískovcovým obložením, masivním dřevem na podlahách, vestavěné chladničky na víno, integrovaným systémem inteligentní domácnosti SMART HOME s na dálku ovládáným napouštění vany, zapínání sauny, zatahování žaluzií nebo ovládání světel a plně vybavenou kuchyňskou linkou s barovým ostrůvkem (původně vzorový byt).

Projekt residence Výhledová je tvořena třemi terasovými viladomy s moderní a funkční architekturou citlivě zastavenou v kopcovitém terénu na pokraji pražské části Smíchov a Hlubočepy. V každém z nich se nachází pouze 5 bytů tedy je zajištěno naprosté soukromí a ničím nerušené soukromí. Klidná lokalita, premiový výhled a high-endové technologie v interiérech nízkoenergetického komplexu.

Sale of a luxury apartment 3 + kk, fully equipped with high-standard materials and furnishings ready for occupancy in the Residence Outlook project completed in 2015 (sample apartment). The apartment is located in a desirable location with panoramic views of the city and the river Vltava. The apartment has its own sauna, whirlpool, air conditioning and terrace with winter garden with large aluminum windows. Furthermore, sandstone paneling, solid wood flooring, built-in wine coolers, an integrated smart home system SMART HOME with remote controlled bath filling, switching on the sauna, closing blinds or lighting control and a fully equipped kitchen with a bar island (originally a show flat).

The Residence Outlook project consists of three terraced townhouses with modern and functional architecture sensitively built in hilly terrain on the edge of Prague's Smíchov and Hlubočepy districts. In each of them there are only 5 apartments, thus ensuring complete privacy and undisturbed privacy. Quiet location, premium views and high-end technologies in the interiors of a low-energy complex.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu589685
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 2. 2020
Podlaží2
Typ budovyOstatní
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha106
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná
VytápěníElektrické
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Výtah
Terasa
Garáž

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.