Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 63 m² bez realitkyU Červeného mlýna, Brno - Ponava, Jihomoravský kraj

U Červeného mlýna, Brno - Ponava, Jihomoravský krajVybaveno • Výtah • Garáž
Měsíční nájemné19 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Hledáte kompletně , luxusně a nadčasově zařízený byt pro sebe nebo jako apartmán pro své obchodní partnery? Pak čtěte dále.

Byt se nachází v novostavbě bytového domu Ponavia rezidence na ul.U Červeného mlýna. V blízkosti se nachází OC Tesco , Kaufland, park Lužánky. Do centra se dostanete pěšky za 15 min.

Byt je o velikosti 63 m2 v 5NP z 6 , má prostornou lodžií 6 m2 .Dispozičně je řešen jako 3+KK (ložnice, pracovna, kuchyň s obývacím pokojem, samostatné WC s umyvadlem a koupelna, prostorná předsíň ). Byt je v energetické třídě A , v zimě není potřeba téměř topit a v létě si udržuje příjemné klima. Příčky mezi byty jsou z vápenopískových cihel takže zaručí nerušný pobyt. K bytu je možné pronajmout garážové stání za 1700 Kč/ měsíčně.

V bytě jsou vysoké okna takže je krásně slunný a v noci Vám zajistí příjemné osvětlení led podsvícení v SDK podhledech. Dominantní interiérové dveře vysoké do stropu provzdušní a prosvětlí byt. Je komplet moderně zařízený. Kuchyňská linka s odolnou pracovní deskou je vybavená nejmodernějšími spotřebiči zn.Bosch , parní trouba, indukční deska , vestavná myčka, lednice vše v energetické třídě A+++ .Ušetříte tedy i za energie. Obývací pokoj včetně rozkládací sedací soupravy, TV a závěsy . Ložnice včetně vestavných skříní a manželské postele s matrací. Koupelna s vanou se spoustou úložných prostorů a pračkou. Prostorná předsíň s vestavnými skříněmi. Pokoj který může sloužit jako pracovna nebo dětský je částečně vybaven. Vestavnou knihovnou a pracovním stolem.

Náklady na bydlení: nájemné ve výši 19.000Kč + zálohy na energie 3 tis. Možnost ponechání kabelové TV a internetu (Netbox) programů 500Kč/ měsíčně. Vratná kauce ve výši 30 tis. Kč.

Byt je k dispozici ihned. Vhodný pro pár s dítětem nebo pro manažera. Prohlídky jsou možné kdykoliv.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu590144
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 2. 2020
Podlaží5
Typ budovyNízkoenergetická
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní
Plocha63
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBA
VytápěníVzdálené

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Garáž
Výtah

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.