Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 54 m² bez realitkyHonzíkova, Praha - Dolní Měcholupy

Honzíkova, Praha - Dolní Měcholupy
Cena1 760 335 Kč

Tato nemovitost již od 7 465 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji byt 2+KK v developerském projektu Finep Malý háj etapa VIII, v Praze 10 - Štěrboholech. Byt je umístěn ve 2.patře se západní orientací.

Dispozice bytu: Obývací pokoj s kuchyňským koutem (25,4 m2), ložnice (12,8 m2), koupelna (6,5 m2), chodba (5,7 m2), komora (1,8 m2), lodžie (4,1 m2).

K nastěhování bude byt připraven v termínu březen / duben 2020.

Bytová jednotka bude vybavena kvalitní podlahou, dveřmi a nadstandardním provedením koupelny, které je obsaženo v ceně bytu. Kolaudace v lednu roku 2020. Jelikož se jedná o družstevní byt, anuitu splácíte formou nájmu. Neprokazujete výši příjmu, nepotřebujete hypoteční úvěr, byt je možné převést do OV kdykoli v průběhu splacení anuity. Mimořádné splátky jsou bez sankce.

Malý háj se nachází v rezidenční lokalitě na rozhraní Štěrbohol a Dolních Měcholup. Energetická třída B. Tato lokalita nabízí ideální bydlení s výbornou dostupností obchodů i nedaleké zeleně. V blízkosti je napojení na rozsáhlý systém cyklostezek a in-line dráhy, což nabízí bohaté sportovní vyžití. Je vzdálen pouhých osm minut jízdy od metra ("A" - Depo Hostivař). V bezprostřední blízkosti krásné přírody, která nabízí řadu sportovních a volnočasových aktivit se nachází široké spektrum občanských služeb, jako jsou pošta, škola, školka, restaurace, lékař, a také obchodní centrum Europark Štěrboholy, které nabízí širokou paletu služeb a obchodů 7 dní v týdnu. Malý háj tak příjemně spojuje přírodu s občanskou vybaveností.

Jedná se tak o velmi výhodnou investiční nabídku (80 tis/m2). Kupující neplatí 4% daň z nabytí nemovitosti. Byt má velmi nízké provozní náklady.

Cena za postoupení smlouvy k bytu (smlouva o převodu družstevního podílu):

1 760 335 Kč - lze zaplatit jen v hotovosti

Anuita: 2 609 665 Kč

Celkem za byt 4 370 000 Kč

Záruka na nový byt 3 roky od převzetí.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu590155
Dispozice2+kk
StavNovostavba
VlastnictvíDružstevní
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha54
Dostupné od13. 1. 2020
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.