Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 56 m² bez realitkyČajkovského, Praha - Žižkov

Čajkovského, Praha - ŽižkovMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné16 200 Kč

+ Poplatky za služby800 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu pěkný světlý byt 2+1, 56 m2, žádaná lokalita P-3 na pomezí Žižkova a Vinohrad, tichá ulice, 5. patro s výtahem, orientovaný do klidného vnitrobloku se zelení. Pokoje neprůchozí se samostatnými vstupy, plovoucí podlaha, nová okna se žaluziemi, etážové topení plynovým kotlem, bezpečnostní dveře, přípojka na internet UPC s možností kabelové TV. V prostorné koupelně je rohová vana, koupelnový nábytek, pračka a WC. Byt je vybaven prostornými vestavěnými skříněmi a dalším nábytkem včetně manželské postele z masivu, jídelního stolu se židlemi, obývákové stěny, pracovního stolu a knihovničky (veškerý nevestavěný nábytek či jednotlivé kousky lze na základě dohody s nájemcem dle individuální potřeby ponechat v bytě či odklidit). V kuchyni je kompletní linka s elektrickým sporákem, troubou, myčkou, lednicí s mrazákem a mikrovlnkou. K dispozici k soukromému užívání výhradně pro tento byt je dále i balkon v mezipatře orientovaný do vnitrobloku vhodný k příjemnému posezení, a dále též prostorná sklepní kóje.

Vynikající dopravní dostupnost: tramvajová zast. Lipanská 2 min. chůze od domu (tram. č. 9, 26, 15 a 5) – Hlavní nádraží (metro C) 4 min., Václavské nám. (metro A) 7 min., Masarykovo nádraží/Nám. Republiky (metro B) 6 min. jízdy tramvají; metro Jiřího z Poděbrad nebo Flora 9 min. chůze od domu.

V místě kompletní občanská vybavenost včetně řady obchodů, restaurací, kaváren a barů. V blízkosti se nachází OC Flora a 2 Supermarkety Albert, parky Riegrovy sady, Parukářka a Vítkov, farmářské trhy na nám. Jiřího z Poděbrad, sportovní centrum Olšanka s plaveckým bazénem a wellness, sportovní areál SK Žižkov, cyklostezka a inline dráha Žižkov-Vítkov, boulder/lezecká stěna Bořivojova, palác Akropolis, Divadlo Járy Cimrmana, Žižkovská věž, Vysoká škola ekonomická, ad.

Měsíční nájem: 16200 Kč + 800 Kč zúčtovatelné zálohy na služby v domě za osobu

(+ převod energií na nájemce a poplatek UPC za internet a kabelovou TV v případě zájmu).

Vratná kauce ve výši 20 000 Kč.

Volný od 1.11.2020. V bytě je zakázáno kouřit. Prostor je ideálním bydlením pro 2 osoby, případné menší zviřátko by se po domluvě zřejmě též ještě vešlo :)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu590365
Dispozice2+1
Dostupné od1. 11. 2020
Podlaží5
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
Plocha56
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Výtah
Sklep
MHD 3 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDLipanská
🚶 248 m (3 min)
PoštaPraha 35
🚶 99 m (1 min)
Obchod
🚶 129 m (2 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 199 m (2 min)
RestauraceLavička
🚶 176 m (2 min)
LékárnaLékárna U Matky Boží
🚶 237 m (3 min)
ŠkolaZákladní škola a mateřská škola Jaroslava Seiferta
🚶 405 m (5 min)
Mateřská školaVeverka
🚶 457 m (5 min)
SportovištěTišerova škola boxu
🚶 475 m (6 min)
Hřiště
🚶 456 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.