Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 bez realitkyZengrova, Praha - Dejvice

Zengrova, Praha - Dejvice
Cena6 400 000 Kč

Tato nemovitost již od 27 142 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


VÁŽENÍ , OMLOUVÁM SE VŠEM, KDO ODPOVÍDALI NA INZERÁT ... Prohlídky jsme zatím nedělali... V případě zájmu pište email, jak bude zrušen nouzový stav domluvíme se na prohlídce . .

..

Nabízím na prodej velice klidný, tichý, slunný byt 3+1 v osobním vlastnictví v zelené části Prahy 6 - Dejvice - na Hanspaulce v cihlovém bytovém domě se dvěma vchody. V každém vchodě bydlí pět rodin. Sousedi jsou slušní lidé, kteří v bytech bydlí již dlouho

Byt je v přízemí / kompletně zajištěn / pod okny je pouze nevyužívaná zahrada. Okna pokojů jsou na JV .

Byt se skládá ze dvou velkých, neprůchozích pokojů a jednoho menšího, průchozího / možno upravit /, kuchyně a koupelny s toaletou, viz ilustrační plánek.

Byt nemá sousedy mimo bytu nad ním . .Při rychlém jednání možno byt zanechat zařízený. Byt je volný dle dohody.

V minulosti prošel byt rekonstrukcí : nové elektr. rozvody, stoupačky, okna a podlahy. Okna byly dávány eurookna v současné době možnost vyměnit za plastová s proplacením od SVJ . Vytápění bytu a ohřev vody je dálkový. Elektřina 220 . Plyn zaveden do kuchyně . Před vchodem do bytu prostor (6 m2) na kočárek, kola atd .. K bytu náleží sklep asi 6m2. Dále součástí bytu je spoluvlastnický podíl na prádelně, sušárně a dalších společných prostorách domu a pozemcích.

Parkování vozidel je s vyjímečně bohatou kapacitou v ulici u domu ( kde projíždí pouze rezidenti ) nebo přímo pod okny v zahradě z druhé strany domu, popř. na parkovacím boxu u silnice. K bytu je možné dokoupit také garáž.

Do centra (Náměstí republiky) pouhých 5 minut autem. Dům se nachází necelých 5 minut od stanice autobusu č. 131 na stanici metra Hradčanská ( 7 minut autobusem ) nebo asi 10 minut pěší chůzí na metro Dejvická .

V místě najdete skvělou občanskou vybavenost . Například mateřské školky Scio, Montesscori, Bílá, základní školy Na Hanspaulce, Bílá, Emy Destinové , gymnasia , obchody, restaurace, kavárny, divadla a sportovní vyžití ( florbal , tenis. golf.. ) . Sportovní stadiony Juliska a Kotlářka nedaleko se nachází chráněná oblast Šárka, Stromovka i park Hanspaulka .

Jedná se o ideální byt pro rodinu upřednující klidné bydlení s výbornou dostupností do centra. .

Pokud jste přímí zájemce prosím napište email . Realitky a zprostředkovatelé prosím nereagujte, děkuji za pochopení !!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu590487
VybavenoNevybaveno
StavDobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
RizikaPrověřit »
Dispozice3+1
Dostupné od21. 1. 2020
Podlaží1
Typ budovyCihla
VytápěníVzdálené

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.