Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 45 m² bez realitkyMorseova, Praha - Petrovice

Morseova, Praha - PetroviceVybaveno
Měsíční nájemné12 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce15 000 Kč


Pronajmu zrekonstruovaný byt v třípatrovém panelovém domě v ul. Morseova na Praze 10. Byt je v dispozici 2+kk o rozloze 45m2, nachází se ve 3. patře (bez výtahu), a je plně vybaven nábytkem a spotřebiči, vč. kuchyňské linky. Veškeré spotřebiče jsou elektrické, topení centrální. K dispozici TV + pokojová ant. – možnost zřídit UPC TV a internet. Spojení MHD zastávka bus Morseova či Sídliště Petrovice – metro C Háje 2 zastávky busem, v opačném směru metro A Skalka, k dispozici případně „metrobus“ 125. Nákupní centra Chodov či Čestlice v dojezdové vzdálenosti. Poliklinika a ostatní občanská vybavenost vč. místní prodejny Albert v docházkové vzdálenosti. Nájem 12500,- Kč/měsíc, poplatky za služby spojené s užíváním bytu 2500,- Kč/měsíc, el. energie na vlastní smlouvu nájemník-dodavatel energií – cca 700/měsíc,- Kč. Max. 2 osoby bez domácího mazlíčka; smlouva na 1 rok s možností každoročního obnovení. Vratná záloha ve výši 15 tis. splatná při podpisu nájemní smlouvy. K nastěhování od 1.2.2020. Vhodné zejména pro mladé páry jako startovací bydlení či pro studenty. Možnost osobní prohlídky. V případě zájmu volejte 724 944 973, RK a jiní zprostředkovatelé prosím nevolat.

Will rent a small 2 room apartment with bathroom and a kitchenette – total 45 sq. m. Apartment is located on the 3rd floor of a 1980´s block building in Prague 10 district, Morseova street. Public transport connections: bus stop „Morseova“ or „Sídliště Petrovice“ in the viscinity, connecting bus to metro line C „Háje“ or metro line A „Skalka“. Shopping mall „Westfield Chodov“ or „Čestlice“ 7 mins by car, local grocery, polyclinic, and other amenities within walking distance. Monthly rent CZK 15.000,- (rent including water deposit, waste disposal, electricity for common premises), plus monthly electricity payment circa CZK 700,-. TV + antenna readily available, cable TV connection and/or wifi available at extra cost from provider UPC at www.upc.cz. Refundable deposit CZK 15.000 payable upon signature of the tenancy contract. Max 2 people, no pets allowed. Available as of February 1, 2020. Envisaged tenancy duration is 1+ years, hence not suitable for exchange students.

Visit in person possible. If interested, call +420 724 944 973. No intermediaries please.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu590943
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 2. 2020
Podlaží3
Typ budovyPanel
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha45
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
VytápěníVzdálené
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.