Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 110 m² bez realitkyVMO Brno, Brno - Černovice, Jihomoravský kraj

VMO Brno, Brno - Černovice, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné21 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce21 000 Kč


Nadstandardní bydlení v čisté, slunné a prostorné půdní vestavbě s klimatizací, s nádherným výhledem na dominanty města Brna z bytu či terasy. Třípokojový byt se nachází ve třetím patře (bez výtahu) řadového domu v klidné ulici v Brně, Černovicích, vzdáleném 10 min MHD či autem od centra města. Rozměry pokojů: obývací pokoj s jídelnou 40m2, kuchyň 15m2, ložnice 20m2, druhá ložnice 20m2, koupelna 10m2 (sprcha i vana), spíž 5m2, sklad 2m2, terasa 8m2 s orientací do klidové části zahrady. Součástí bytu je uzamykatelný sklep 5m2 v suterénu domu. K dispozici je Internet (s rychlostí až 300Mb/s) a kabelová TV. Možnost parkování přímo před domem.

Spacious, clean and sunny flat located on the third/top floor of a terraced house (with no elevator) is now available. The apartment including air condition system has an open living room with dining area (40m2) ajar to the kitchen (15m2). Modern bathroom (10m2) is equipped with a bathtub as well as a shower with bath. The apartment has two roomy bedrooms (both 20 m2) with lovely wood floors. There is also a pantry (5m2) and convenient storage space (2m2). The apartment also boasts a wonderful balcony (8m2) with a beautiful view of the gardens and the city’s famous landmark and has both East and West orientation. In the basement there is an additional 5m2 of storage and outside there is 30m2 of garden. Additional services such as cable TV and Internet are available through local telco operator (with download speed up to 300Mb/s) and there is also the possibility of parking in front of the house.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu590988
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 2. 2020
Podlaží3
Typ budovyCihla
Stáří10 - 30 let
ProvedeníStandardní
Užitná plocha110
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
VytápěníPlynové

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.