Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 5+kk • 120 m² bez realitkyNové Homole, Homole - Homole, Jihočeský kraj

Nové Homole, Homole - Homole, Jihočeský kraj
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Pronájem novostavby rodinného domu v obci Nové Homole.

Dispozice domu 5+kk se šatnou o ploše 120 m2, 2x parkovací stání, terasa, zahrada, malá garáž na kola, skůtr, sekačku atd. Zahrada je oplocena plným plotem do výšky cca 2 m, což poskytuje maximální soukromí. Na zahradě je též nádrž na zadržování dešťových vod pro zálivku zahrady.

Lokalita Nové Homole je ideální místo pro život rodin s dětmi. 50 m od domu je zastávka MHD, 70 m od domu je obchod, školka, mateřské centrum, do 100 nový sportovní areál (fotbalové, volejbalové, tenisové hřiště), na uvedený areál navazuje dětské hřiště a dopravní dětské hřiště. Blízko je to též do přírody do lesa bez přechodu hlavní silnice.

Jedná se o novostavbu, kterou nabízím jako majitel napřímo. Možnost nastěhování do zcela nového domu s kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči, prostornou koupelnou s velkou vanou, sprchovým koutem, WC a dvojumyvadlem, sanita – Grohe.

Dispozičně je dům řešen následovně:

V přízemí je vstupní hala, vstup do šaty, na halu navazuje chodba ze které lze vstoupit na schodiště, na samostatné WC, do pokoje v přízemí, do obývacího pokoje s kuchyňskou linkou. Z obývacího pokoje je vstup na terasu.

Při výstupu po schodišti do patra horní hala nabízí vstupy do třech ložnic a prostorné koupelny vč. WC. Z této haly lze ještě pomocí stahovacích schodů vstoupit na půdu, kde je vytvořena podlahová plocha 18 m2.

Výstavba domu byla provedena ve vysokém standardu, zdivo 30 cm + 15 cm zateplovací systém, okna s trojsklem, vytápění pomocí plynového kotle + zásobník na ohřev TUV. Všude v domě je podlahvé topení s řízením každé místnosti samostatně, v obývacím pokoji je komín s možností osazení krbových kamen. Podlahové plochy jsou osazeny velkoformátovou dlažbou, koupelna v kombinaci této dlažby a vysokého lesku.

Dokončení interiérových prací a montáž kuchyně proběhne na začátku února 2020.

Nastěhování možné od 1.3.2020.

Nabídka pronájmu je pouze pro dlouhodobé účely.

Cena 20.000,- Kč/měsíc.

Předpokládané náklady na provoz domu jsou cca 2.500,- Kč.

Elektřina a plyn budou převedeny na nového majitele, platba jen za skutečně spotřebované.

Kontakt Tomáš Trnka - 602135565, email: tthomole@seznam.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu591368
Dispozice5+kk
Plocha pozemku350
Typ budovyNízkoenergetická
Užitná plocha120
Dostupné od1. 3. 2020
StavNovostavba
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.